ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-0: Ο Αναγνώστου ...πήρε τη ρεβάνς με γκολ στο 46'

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-0: Ο Αναγνώστου ...πήρε τη ρεβάνς με γκολ στο 46'
11 Ιανουαρίου 2020, 18:00
A+ A-
Στο β' ημίχρονο ήταν καλοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά τις ευκαιρίες έκαναν οι γηπεδούχοι

Ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1 στο Προκόπι πήρε ο Λήλας κερδίζοντας τη Δόξα στο Βασιλικό με 1-0.

Ο παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα ήταν ο Κώστας Αναγνώστου (φωτό) με την έναρξη του Β' 45λεπτου, όταν με ένα ξαφνικό σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στο Λήλα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Ο Λήλας ήταν καλύτερος στο Α' μέρος, ενώ στην επανάληψη και μετά το γκολ η Δόξα πήρε την πρωτοβουλία, αλλά τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις για ένα ακόμη γκολ τις δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με τον Γιουνάι και τον Καραλή να μην ευστοχούν από ευνοϊκές θέσεις.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν σαν αλλαγές οι νεοαποκτηθέντες της Δόξας Ιωσήφ, Γ. Μπαϊμπάκης και Ανδρέου.

Διαιτησία: Κούκουρα, Πριόνας-Χ,. Ανωνίου.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Πρίνος, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τζαφέρος, Αγγελάκης, Παπίλας, Καραλής (93' Πρίφτι), Στρατής (77' Γιουνάι), Κούκα (90' Βαγγελή), Αναγνώστου.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γ. Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Γ. Μορφούλης (75' Σταμούλος), Περήφανος, Μακρής, Τσούπρος, Γκίκας, Καλλάης (62' Ιωσήφ), Μάλλιαρης, Κανελλόπουλος (65' Μπαϊμπάκης), Αλεξίου, Θ. Μορφούλης (83' Ανδρέου).
 

Επιστροφή