ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Δυο νέοι παίκτες στην κοπή της βασιλόπιττας

12 Ιανουαρίου 2020, 10:01
A+ A-
Ανακοινώθηκαν Τσούτσης και Αγγελάτος

Σήμερα, Κυριακή 12 Γενάρη, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης κόβει την βασιλόπιτά του και τα κομμάτια που θα κοπούν θα είναι δύο περισσότερα, αφού θα δώσουν το "παρών" και δυο νέα αποκτήματα της ομάδας.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΝΑ, θα γίνει το μεσημέρι (ώρα 13.45), σήμερα, στο “Ζέφυρο” στη Νέα Αρτάκη.

Η διοίκηση της ομάδας καλώντας τους φίλους υπόσχεται  ."..φαγητό, χορό και πολύ κέφι , εκπλήξεις και κληρώσεις με μεγάλα δώρα"

Την εκδήλωση θα επιμεληθεί μουσικά ο Κώστας Μυτιληναίος με την 5μελή λαϊκή ορχήστρα του.

Ο ΑΟΝΑ σήμερα δεν αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, επειδή έχει ρεπό.

ΠΗΡΕ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΗ

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας που αναμένεται να είναι στη σημερινή εκδήλωση  μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, είναι ο Δημήτρης Αγγελάτος και ο Παναγιώτης Τσούτσης.

Ο Δημήτρης Αγγελάτος  (φωτό πάνω) αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά (άμυνα και κέντρο) και την τρέχουσα περίοδο έπαιξε στον Α' γύρο με την ομάδα του Ταμυναϊκού (13 συμμετοχές και 5 γκολ).

Την προηγούμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών (25 συμμετοχές-5 γκολ), ενώ την αμέσως προηγούμενη έπαιξε στο Λήλα (28 συμμετοχές και 8 γκολ).

Ηταν και μέλος της Μικτής Regions που αγωνίστηκε στην Ουαλία, ενώ το Γενάρη του 2017 είχε πάει στον ΑΟΧ (Γ' Εθνική) από την ΑΕΚ Χαλκίδας στην οποία είχε αγωνιστεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΕ (12 συμμετοχές-2 γκολ).

Στον Ηρακλή Ψαχνών είχε ξαναπάει (από το Λεβαδειακό) το Γενάρη του 2016, που έπαιζε στη Γ' Εθνική. Ομως, λίγο μετά η ομάδα των Ψαχνών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Τσούτσης είναι μεσοεπιθετικός και την αγωνιστική  περίοδο που διανύουμε ήταν  στην ομάδα του Αχαρναϊκού και στον αγώνα του Α' γύρου έπαιξε αντίπαλος του ΑΟΝΑ στο 2-1 υπέρ της ομάδας του Μενιδίου.

Στην προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά πριν τελειώσει ο Οκτώβριος μετακόμισε στο Αλιβέρι και τον Ταμυναϊκό (13 συμμετοχές-2 γκολ), απ΄' όπου έφυγε λίγο μετά την έναρξη του Β' γύρου.

Στον Ηρακλή πήγε από τον Παντριαδικό, στον οποίο  είχε πάει το Γενάρη του 2015 από την Καστέλλα. Με τη φανέλα της Τριάδας (φωτό κάτω) είχε 96 συμμετοχές και 10 γκολ στην Α' ΕΠΣΕ.

Επιστροφή