Ο πατριός βίαζε επί δύο χρόνια την 14χρονη κόρη της γυναίκας του
Με την ανοχή της ίδιας της μητέρας της είχε γίνει επί δυο ολόκληρα χρόνια υποχείριο στις αρρωστημένες ορέξεις του 50χρονου πατριού της μια ανήλικη μαθήτρια από το ορεινό χωριό Θεολόγο της Θάσου.
Το 14χρονο κορίτσι αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και τα είπε όλα στον πατέρα της, όταν πέρασε μαζί του τις γιορτές στην Ξάνθη, όπου ζει μόνιμα. Το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση κι αυτό το αντιλήφθηκε ο πατέρας της, που την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε.
Μέσα σε λυγμούς, η ανήλικη αποκάλυψε το δράμα που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της, ο οποίος την βίαζε επί δύο χρόνια, μέσα στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.
Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.
Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.
Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.




















