ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 4-0: Νίκησαν για την ...πάρτη τους - Παρών στο γήπεδο ο Μορίδης

12 Ιανουαρίου 2020, 17:50
A+ A-
Τι έγινε στην είσοδο ανάμεσα σε Λαθουρά και φιλάθλους.

Από νωρίς, περίεργο ήταν το κλίμα στο στάδιο Χαλκίδας, με τον ΑΟΧ να επιστρέφει στη δράση μετά την αποχή στον αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, αλλά και από τις προπονήσεις.

Οι Χαλκιδέοι φιλοξένησαν την Αιδηψό και επικράτησαν στο ρελαντί με 4-0.

Οι παίκτες του ΑΟΧ γύρισαν στις προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της ...ούτε νερά. Παρόλ' αυτά τα παιδιά του Τοκπασίδη έκαναν το χρέος τους και αγωνίστηκαν με πάθος για την ...πάρτη τους και για τον προπονητή τους.

Από τρομερή πάσα του Κολιόπουλου (σ.σ. ούτε ο Μίσιτς δεν βγάζει τέτοιες πάσες) στον Παλαιολόγο, ο νεαρός φορ του ΑΟΧ με άψογο πλασέ στο 25' έκανε το 1-0 (στο ξεκίνημα του ματς έχασε άλλη μια μεγάλη φάση).

Στο 40' ο Τρεπεκλής με κοντινό σουτ έκανε το 2-0 (προηγήθηκε εκπληκτική κούρσα από δεξιά του Θεόφιλου Μπασινά).

Ο ΑΟΧ συνέχισε να είναι καλύτερος και στο β' ημίχρονο, με την Αιδηψό να έχει αργές αντιδράσεις και να μην καταφέρνει να βάλει ...δύσκολα στους γηπεδούχους.

Στο 60' ο Τρεπεκλής ξέφυγε από αριστερά, προσπάθησε να κόψει την μπάλα, αλλά πήρε περίεργη τροχιά και προσγειώθηκε στα δίχτυα του ...εμβρόντητου Κυριακού για το 3-0. Ενα γκολ που στο τέλος του 2020 μπορεί να προβληθεί στα "περίεργα και αστεία της χρονιάς".

Ο Κυριακού στον αγώνα της πρεμιέρας στην Αιδηψό ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του, αλλά σήμερα δεν μπόρεσε να ...σταματήσει τον ΑΟΧ που πέτυχε και 4ο γκολ με τον Καραχάλιο (προβολή) λίγο πριν τη λήξη του ματς (απουσίαζαν οι Γκουβέρος, Πετρογιάννης, Μακαντάσης και Τσιμπός).

Παρών στο γήπεδο ήταν ο Φοίβος Μορίδης που έσκασε μύτη με κοντομάνικο μπλουζάκι (φωτό πάνω), την ώρα που οι περισσότεροι φίλαθλοι λόγω κρύου είχαν ντυθεί σαν "Εσκιμώοι".

Ο Κύπριος πρόεδρος κάθισε στα επίσημα και αποχώρησε αμέσως με τη λήξη του ματς, χωρίς να πει κουβέντα.

Σε "πηγαδάκια" στο ημίχρονο φέρεται να είπε ότι αύριο θα ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στον ΑΟΧ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Μιχάλης Λαθουράς που τα ...άκουσε από τους -έστω- λιγοστούς Χαλκιδέους.

Μάλιστα, επειδή μισή ώρα πριν το ματς ...έκοβε ο ίδιος τα εισιτήρια (!), αρκετοί φίλοι του ΑΟΧ δεν δέχτηκαν να δώσουν στον ίδιο χρήματα και απαίτησαν να έρθει στο γήπεδο η Αιμιλία Κουνή, υπεύθυνη εσωτερικής οργάνωσης της ομάδας.

Η γλυκιά κοπέλα, πράγματι, μετά από λίγη ώρα έφτασε στο γήπεδο και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους, ενώ με τις εισπράξεις πληρώθηκαν διαιτησία και γιατρός του αγώνα.

Στο ματς βρέθηκε και ο προπονητής του ΑΟ Μακρυκάπας Νίκος Κιαπέκος που κατασκόπευσε τον ΑΟΧ και τον ΑΟ Αιδηψού, τους οποίους αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/1) και την ερχόμενη Κυριακή αντίστοιχα (σ.σ. τον ΑΟΧ σε εξ αναβολής ματς στο γήπεδο Μακρυκάπας).

Διαιτησία: Φώτης, Κωνστάντιος-Πριόνας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγ. Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Β. Κολιόπουλος, Τζάβρας, Λιάσκος (80' Θανάσης), Θωμάς (69' Πάλλης), Τσούτης, Ταψής, Μπασινάς, Παλαιολόγος (57' Τόλης), Καραχάλιος, Τρεπεκλής (65' Λάζρι). 

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ (Θαν. Γουρνάς): Κυριακού, Αντρ. Μπιμπάι, Β. Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλυκός, Τοουρφέ, Μακρής (55' Σαββόπουλος), Αναγνώστου, Φώτου (58' Αθανασίου), Ιντρ. Μπιμπάι, Αργ. Στεργίου.

Επιστροφή