ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Ενας έφυγε για Προποντίδα κι ένας Προποντιδέος ήρθε

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Ενας έφυγε για Προποντίδα κι ένας Προποντιδέος ήρθε
17 Ιανουαρίου 2020, 17:37
A+ A-
Επιστρέφει στην ομάδα και ο Κοκονός

Ενας παίκτης που έγινε γνωστός με την Προποντίδα και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιζε στον Ολυμπο, έφυγε από το Γυμνό, όπου ...ανέβηκε άλλος ένας πρώην Προποντιδέος.

Ο πρώτος είναι ο Χρήστος Κουτσαυλής, ο οποίος μετακομίζει από τον Ολυμπο στην ομάδα που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, την Προποντίδα (στη φωτό δεξιά με τη φανέλα της).

Από την "Μπάρτσα" ξεκίνησε παίζοντας στην Α' ΕΠΣΕ σε ηλικία 15 ετών το 2004. Πήγε στη συνέχεια στην Κύμη, 'όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Εύβοιας (το 2011) και ξαναγύρισε στην Προποντίδα. Αγωνίστηκε ακόμη, στην Αναγέννηση Σχηματαρίου και για λίγο στον Ολυμπιακό Χ. και την Καστέλλα. Στην Α' ΕΠΣΕ έχει συμπληρώσει 215 συμμετοχές.

Στην ομάδα του Γυμνού θα αγωνίζεται στο εξής ο Χρήστος Ζουρμπουλής, που έχει ξεκινήσει κι αυτός από την Προποντίδα και την πρ. σεζόν (2018-19) πήγε στο Καλοχώρι/Παντείχι (30 συμμετοχές και 5 γκολ), ενώ το καλοκαίρι είχε μεταγραφεί στον Αμαρυνθιακό (8 συμμετοχές στον Α' γύρο).

Στο ...βουνό θα ξανασυναντήσει τον αδελφό του Παύλο Ζουρμπουλή, που είχε πάει στον Ολυμπο από το καλοκαίρι.

Στην ομάδα του Γυμνού επιστρέφει ο Γιάννης Κοκονός που είχε ξεκινήσει στην ομάδα πριν από 10 χρόνια και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη, όπου σπούδαζε.

Επιστροφή