ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Μεγάλο διπλό, αλλά στο τέλος έγινε της ...Σούπερ Λίγκας

18 Ιανουαρίου 2020, 18:20
A+ A-
Ενταση στα αποδυτήρια για το ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων.

Με μεγάλο διπλό (0-1) απέδρασε από τα Φύλλα η ομάδα του Απόλλωνα Παραλίας και σκαρφάλωσε στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Ο Πατρινός ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα ακυρωθέν γκολ στο β' ημίχρονο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ειδικά στο τέλος να γίνει της ...Σούπερ Λίγκας, με έντονες αντεγκλήσεις και αψιμαχίες.

Στο α' ημίχρονο ο Απόλλων Παραλίας ήταν εμφανώς καλύτερος, έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή, αλλά του έλειπε η καλή τελική πάσα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά και τους χώρους και δεν επέτρεψαν στον Μιαούλη να γίνει απειλητικός, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν με μακρινές μπαλιές να βρουν τον Κώστα Τρίκκα, χωρίς αποτέλεσμα.

Κινητήριος μοχλός των φιλοξενούμενων ήταν ο Πατρινός (φωτό πάνω αριστερά) και στο 28' μετά από ατομική ενέργεια με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 0-1.

"Τυχερό γκολ έβαλες" του είπε συμπαίκτης του πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον Πατρινό να απαντάει "το δίχτυ να κουνιέται και ας είναι ό,τι θέλει".

Στο β' ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Μιαούλη πάντως, να ανεβάζει στροφές και να προσπαθεί περισσότερο ορθολογικά να βγάλει φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο 47' σουτ από καλή θέση του Γιαν. Κατσαρή, η μπάλα βρήκε σε σώματα και "έσβησε" στην αγκαλιά του Παμφίλη.

Στο 50' ο Γκριτζάλας του Απόλλωνα Παραλίας εξαπέλυσε ένα επικίνδυνο σουτ, αλλά ο νεαρός Μίχος απέκρουσε σωτήρια.

Η πιο μεγάλη φάση, όμως, χάθηκε για τον Μιαούλη στο 56' όταν από λάθος του Παμφίλη (του έφυγε η μπάλα από τα χέρια) ο Νικολάου σε -σχεδόν- κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά ο ο Νικολάου σημάδεψε εκ νέου το -ίδιο- δοκάρι και όλοι τραβούσαν τα μαλλιά τους.

Στο 62' έγινε μία φάση που άναψε φωτιές. Η μπάλα από σέντρα έφτασε στην περιοχή στον Κώστα Τρίκκα, ο "ψηλός" σε πρώτο χρόνο πλάσαρε στα δίχτυα, αλλά ο Πριόνας σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ.

Επικράτησε μεγάλη ένταση, οι παίκτες του Μιαούλη έκαναν λόγο ακόμη και για αποχώρηση από το γήπεδο, αλλά τελικά μετά από μερικά λεπτά το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Απόλλων Παραλίας, παίζοντας με πάθος κατάφερε εντέλει να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος ...άναψε νέα εστία φωτιάς στον αγωνιστικό η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια.

Οι άνθρωποι της Παραλίας πανηγύριζαν έντονα, φίλοι και ορισμένοι παίκτες του Μιαούλη αντέδρασαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Διαιτησία: Λάμπρου, Πριόνας-Τσιφλάκος.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Παντελής Μάλαμας): Μίχος, Ζαχαριάς, Καρατζής (80' Μαντάς), Τουλούμης, Παναγ. Τρίκκας, Τζίτζηρας (88' Κώτσης), Γιαν. Κατσαρής, Νικολάου (69' Πρασσάς), Κ. Τρίκκας, Δημ. Τρίκκας, Νικ. Κατσαρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Πάνος Ελευθερίου): Παμφίλης, Λέκκας (92' Μεταξάς), Παναγιώτου, Ρωμανός, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Λούκας (87' Ρίζος), Κηπιώτης (77' Κορδώνης), Δημητρίου, Γκριτζάλας, Αρβανάκος (90' Κοροβέσης). 

Ο παρατηρητής αγώνα Βαλάντης Μπλέτσας προσπαθεί να επιβάλει την τάξη.

Επιστροφή