ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-2: Έξω πάει καλά και ...θυμάται παλιά διπλά

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-2: Έξω πάει καλά και ...θυμάται παλιά διπλά
19 Ιανουαρίου 2020, 21:09
A+ A-
Ο Τσουμάνης μπήκε αλλαγή στο 18' και έγραψε το όνομά του στην ιστορία του ματς.

 

Μάγκικο διπλό πήρε ο Ολυμπος Γυμνού στη Δροσιά. Νίκησε με 2-1 τον ΑΠΚΟ, πετυχαίνοντας την 4η νίκη του εκτός έδρας.

Ο Ολυμπος μακριά από το Γυμνό έχει μαζέψει 14 βαθμούς έναντι 8 στο σπίτι του.

Οσον αφορά την προϊστορία και συγκεκριμένα την τελευταία δεκαετία, ο ΑΠΚΟ μετράει 5 νίκες απέναντι στον Ολυμπο και μία ισοπαλία, αυτήν της περ. σεζόν.

Πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο αρκετά πίσω για να βρούμε το τελευταίο διπλό του Ολυμπου στη Δροσιά και είχε επιτευχθεί το 2012, με 2-0, με σκόρερ τον Ντούρμα (από τους κορυφαίους στο σημερινό ματς) και τον Πασσά.

Στο σημερινό ματς και στο 26' ο ΑΠΚΟ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Βαρσαμάς, αλλά ο Αγγελος Κηρόπουλος απέκρουσε.

Στο 42' ο Ολυμπος βγήκε μπροστά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τρεγκάι που έκανε το 0-1.

Στο β' ημίχρονο και στο 52' μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπου, ο Χάρης Ελευθερίου έφερε το ματς στα ίσια και έκανε το 1-1.

Στο 82' ο Χρήστος Ζουρμπουλής βρέθηκε μόνος του -σε πλάγια θέση- μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Αραβανή, αλλά ο πορτιέρο του ΑΠΚΟ δεν ...τσίμπησε και μπλόκαρε.

Λίγο αργότερα ο Ντούρμας για τον Ολυμπο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 85' ήταν η σειρά του ΑΠΚΟ να βγει απειλήσει... Ο Βαρσαμάς σούταρε προς την αντίπαλη εστία, αλλά ο έμπειρος Κηρόπουλος απέκρουσε.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την μπάλα να ...ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, αλλά στο 88' ο Ολυμπος ...ξέρανε τους γηπεδούχους, όταν ο Τσουμάνης (μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή) μετά από ...αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2 (φωτό πάνω).

 

Ο ΑΠΚΟ με τη σέντρα επιχείρησε να ισοφαρίσει, όταν από πάσα-φάουλ του Βαρσαμά, ο Μαστροκώστας έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Κηρόπουλος φώναξε και πάλι "παρών".

Διαιτησία: Κούκουρα, Σέρρας-Κελεπούρης.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Γ. Τουλίτσης, Σεϊνταράς, Τζαφέρος, Προβής (61′ Σ. Ελευθερίου), Κάκιος, Πάνου (46′ Τσομπάνης), Ζαχαριάς, Χ. Ελευθερίου (76′ Άλκο), Βαρσαμάς, Νικ. Μαστροκώστας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Κηρόπουλος, Κιούσης (18′ λ.τ. Τσουμάνης), Λ. Καρλατήρας (57′ Χρ. Ζουρμπουλής), Κηρύκος, Γ. Αυλωνίτης, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Τρεγκάι, Κοτρογιάννης (93′ Μπαρώτας), Σ. Αργύρης, Σταματούκος.

Επιστροφή