ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ: Υποσχέσεις από τον Φάνη Σπανό για έργο 9 εκατ. ευρώ

ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ: Υποσχέσεις από τον Φάνη Σπανό για έργο 9 εκατ. ευρώ
21 Ιανουαρίου 2020, 14:30
A+ A-
Στο δημοτικό συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου

Το θέμα του δρόμου Στόμιο-Πλατάνα, που έχει κλείσει προσωρινά για τα οχήματα, συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου, που έγινε χθες, Δευτέρα 20/1, στο Δημαρχείο Κριεζών.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Αναγνωστάκης και Βαγγέλη Κούκουζας, καθώς και οι βουλευτές Σίμος Κεδίκογλου, Σπύρος Πνευματικός, Βαγγέλης Αποστόλου και Μίλτος Χατζηγιαννάκης (ο Θανάσης Ζεμπίλης ήταν σε συνεδρίαση στη Βουλή).

Στη συνεδρίαση, ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε ότι έχει αποσπάσει δέσμευση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρη για τη χρηματοδότηση έργου 9 εκατ. ευρώ, που σε δύο φάσεις προβλέπει την κατασκευή τοιχίου συνολικού μήκους γύρω στα 1.200 μέτρα στη μεριά της πλαγιάς για την προστασία του δρόμου από τις κατολισθήσεις.

Για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δεν υπήρξε κανένα νεότερο. Ο Γιώργος Κελαϊδίτης σημείωσε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί μετά από ένα μήνα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες λιθορριπής που κάνει η Περιφέρεια και θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για την πορεία των καταπτώσεων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις φορέων και επαγγελματιών στη «Γνώμη» της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου.

• Στη φωτό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ζέρβας, ο Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς και ο Γιώργος Κελαϊδίτης.

Επιστροφή