Αθλητικά

Οι τελευταίες μεταγραφές στην Α' και Β' ΕΠΣΕ

Οι τελευταίες μεταγραφές στην Α' και Β' ΕΠΣΕ
25 Ιανουαρίου 2020, 13:04
Σαχίνη πήρε η Προποντίδα. Επέστρεψε στο Προκόπι ο Περήφανος και στο Νεοχώρι ο Γκούμας. Τρεις Αμαρύνθιοι στο Δύστο και ο Μώρος στην Καστέλλα.

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στην Εύβοια και οι τελευταίες μετακινήσεις στην Α' και τη Β' κατηγορία ήταν:

A' KATHΓΟΡΙΑ

Τον επιθετικό Νίκο Περήφανο πήρε η Δόξα Προκοπίου. Ο 29χρονος παίκτης, προερχόμενος από τους Παπάδες, είχε κατέβει στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, ενώ στη Δόξα είχε ξαναπαίξει όταν ήταν στην Α' κατηγορία πριν από 10 χρόνια. Επαιξε ακόμη στην Ιστιαία, στην Αγια Αννα και στην Κήρινθο. Στην ομάδα του Προκοπίου ενσωματώθηκε κι ένας ακόμη πρ. παίκτης της, ο Νίκος Μουντριζας που ήταν στον Ερμή Πηλίου.

Ενας από τους παίκτες του απερχόμενου Παντριαδικού, ο 15χρονος Κωστας Μυτάκης πήγε στον Ελλήσποντο, ενώ ο Βασίλης Γάσπαρης, που ξεκίνησε από τον ΟΠΑ Αιδηψού και είχε πάει το καλοκαίρι στον Πανηλιακό, επανήλθε στην Αιδηψό, αλλά  στον τοπικό  Α.Ο.Λ.Α.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Προποντίδα απέκτησε τον Δημήτρη Σαχίνη (φωτό πάνω δεξιά), της γνωστής ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ο παππούς του μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό, όπως και ο πατέρας του Μπάμπης Σαχίνης, ο οποίος έχει περάσει από την Προποντίδα ως παίκτης και προπονητής. Ο τζούνιορ Σαχίνης το καλοκαίρι είχε μεταγραφεί στην Αρτάκη.

Στο Δύστο μετακόμισαν από την Αμάρυνθο τρεις παίκτες, ο Δημήτρης Κόλλιας, ο Δημήτρης Ζαχαριάς και ο Νίκος Αντωνίου, ενώ είχαν μεταπηδήσει από την πρ. βδομάδα ο Γιώργος Δήμου που ήταν στο Νηλέα Νεοχωρίου

Στην ομάδα του Νεοχωρίου πήγαν δυο παίκτες που έχουν περάσει τα δεύτερα ...άντα. Ο τερματοφύλακας Γιώργος Χροναίος και ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος πιθανόν θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που πρωτόπαιξε, το Νηλέα.Ο 46χρονος επιθετικός όταν ήταν μικρός είχε πάει στις Ακαδημίες του παναθηναϊκού και μετά έκανε μεγάλη καριέρα με τις φανέλες του Ταμυναϊκού και του Λήλα, στον οποίο έγινε και επαγγελματίας.. Εντός Εύβοιας φόρεσε ακόμη, τις φανέλες του Ολυμπιακού Χαλκίδας, της Δροσιάς, του Παντριαδικού και τα τελευταία χρόνια του Αγιου Λουκά, του Κοντοδεσποτίου, των Κοσκίνων και του Ληλαντίου.

Στο Νηλέα έχει μετακομίσει νωρίτερα και ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος το καλοκαίρι είχε επιστρέψει στον Ολυμπο Γυμνού (αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας).

Ο τερματοφύλακας Νίκος Μώρος που ήταν στον Παντριαδικό, πήγε στην Καστέλλα, από την οποία έφυγε ο Γιώργος Τσούμαρης και μετακόμισε στα Πολιτικά. Στην ίδια ομάδα πήγε (από τη Μακρυκάπα) και ο Νίκος Πουρνής.

Ο Γιώργος Ματσούκας έφυγε από τα Αλάτσατα και πήγε στον Κεραυνό, από τον οποίο μετακόμισε στα Αλάτσατα ο Αντώνης Σαμαρτζής.

Τέλος στην ΑΕ Χαλκίδας θα παίζει ο Σταύρος Δούμας, ένας επιθετικός από το Βορρά (στη φωτό πάνω, δεξιά) και ικανός σκόρερ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Βοιωτία (τελευταία του ομάδα, εκεί, το Λεοντάρι).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Φιλική ήττα στη Βοιωτία για την ομάδα της Εύβοιας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Φιλική ήττα στη Βοιωτία για την ομάδα της Εύβοιας
Αθλητικά
[12/08/2020 - 20:36]

Οι Τσούτης και Λούκας έκαναν ατομική προπόνηση - Έρχονται δύο σημαντικές προσθήκες. ...περισσότερα

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μαζεύει τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική θεομηνία

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μαζεύει τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική θεομηνία
Αθλητικά
[12/08/2020 - 11:30]

Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου που μετακόμισε για τις προπονήσεις. ...περισσότερα