ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για Κέρκυρα!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για Κέρκυρα!
31 Ιανουαρίου 2020, 12:00
A+ A-
Λάβετε μέρος και κερδίστε μια μαγευτική απόδραση αξίας 400 ευρώ.

Σας είχαμε υποσχεθεί ακόμη μεγαλύτερα δώρα στους διαγωνισμούς μας και το κάνουμε πράξη!

Από σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ξεκινά ο μεγάλος διαγωνισμός του egnomi.gr με δώρο αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για δύο άτομα στην Κέρκυρα από Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Μαρτίου!

Για το μεγάλο αυτό δώρο, συνεργαστήκαμε με το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο της Χαλκίδας YANNA TOURS, το οποίο προσφέρει στον τυχερό και το πρόσωπο που θα επιλέξει τα αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής από Αθήνα προς Κέρκυρα. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου και η επιστροφή την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Θα σας αφήσουμε, όμως, χωρίς στέγη στην Κέρκυρα; Οχι βέβαια! Θα μείνετε εντελώς δωρεάν στο μοναδικό Puppet Guesthouse, ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης (μάθετε εδώ περισσότερα για το Puppet).

Ο διαγωνισμός μας λήγει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Πώς θα λάβετε μέρος; Μπείτε στη σελίδα μας στο facebook (εδώ), κάντε like στη σελίδα και share (δημόσια κοινοποίηση) στο άρθρο του διαγωνισμού  και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί!

Ο υπερτυχερός που θα λάβει το δώρο συνολικής αξίας 400 ευρώ, θα ανακοινωθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στο egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook. Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή