ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ-ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ 0-1: Άντεξε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 23'

ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ-ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ 0-1: Άντεξε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 23'
25 Ιανουαρίου 2020, 22:01
A+ A-
Ο Τσούτσικας το χρυσό γκολ.

Σπουδαίο τρίποντο στον Ν. Πύργο πήρε η ΑΕ Κηρίνθου... Νίκησε με 1-0 την τοπική ΑΕΚ στη "δικεφαλομαχία", παίζοντας με δέκα παίκτες από το 23' και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΕ.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ν. Πύργου με τη σημερινή ήττα βγήκε ουσιαστικά εκτός μάχης από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 27' ο Τσούτσικας (φωτό), ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ με 16 γκολ. 

Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ενώ και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να χτυπάνε στις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι είχε και 3 κόκκινες... Στο 23' αποβλήθηκε ο Ε. Τζανής με δεύτερη κίτρινη, αλλά η ομάδα του άντεξε με δέκα παίκτες και πήρε το μεγάλο διπλό.

Στο 90' την απευθείας κόκκινη (επικίνδυνο παίξιμο) είδε ο Πάνου της ΑΕ Κηρίνθου, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 87' (!), ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Ντέντης των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Βελέντζας, Μαρίνος-Δελχάς.

ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ: Ευαγγελόπουλος, Κομποθανάσης, Παπαδιώτης, Βαλμάς, Μακαντάσης, Νταής, Ντέντης, Κερασιώτης (Gjidoraj), Αξενος, Παπαθανασίου, Ε. Γοργομάτης (70' Μπιαμής).

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ: Μητσάνης, Εμμανουήλ, Μόσχου, Βρεττός, Τσώτος, Σταματέλος, Τζανής, Μόσχου, Καστανιώτης (87' Σεφέρης), Τσούτσικας (87' Πάνου), Γεωργοσόπουλος (62' Σταματέλος).

Επιστροφή