ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-3: Τρένο με σπασμένα φρένα...

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-3: Τρένο με σπασμένα φρένα...
26 Ιανουαρίου 2020, 18:45
A+ A-
Σκόραρε πάλι ο Τόρα.

Με τρένο που δεν σταματάει πουθενά μοιάζει ο Αμαρυνθιακός που πέρασε νικηφόρα και από τη δύσκολη έδρα της Σκεπαστής, επικρατώντας με 3-1.

Ο Τόρα, ο οποίος από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Βάθειας σκοράρει ...όπως παλιά, σήμερα βρήκε δίχτυα στο 21', ευστοχώντας σε πέναλτι, και έκανε για την ομάδα του το 0-1.

Η Σκεπαστή προσπάθησε να αντιδράσει και ...δικαιώθηκε στο 38', με τον Γιάννη (του Βασ.) Θαλασσινό να κάνει το 1-1 με δυνατό σουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Στο 45' ο Αντώνης Μυρτέζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-2.

Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70' ο Παριανός εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 1-3.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και δεν επέτρεψαν στη Σκεπαστή να ξαναμπεί στο ματς.

Διαιτησία: Σπανός, Κοντογιαννίδης-Δούκας.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Α. Θαλασσινός, Ανδρέου, Ι. Μαυρούτσικος (76' Καψάλας), Αγιασοφίτης (70' Π. Γερογιάννης), Κωνσταντός, Παναγιώτου (49' Γεωργίου), Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (92' Π. Θαλασσινός), Τηλιόπουλος,  Ζουζουλής.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Κρόκος): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Ζάνιος, V. Μυρτέζα, Παριανός (90' Αλεξίου), Τόρα (83' Α. Αργύρης), Α. Κοντραζίου (71' Κιμουλιάτης), Νάτσης.

Επιστροφή