ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-7: Δεύτερη νίκη εκτός με ρεκόρ

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-7: Δεύτερη νίκη εκτός με ρεκόρ
26 Ιανουαρίου 2020, 18:40
A+ A-
Χατ-τρικ από τον Σωτήρη Μακρή - Δυο γκολ ο Αναστασιάδης

Τη δεύτερη νίκη μακριά από το γήπεδό της (είχε προηγηθεί το τρίποντο στην Τριάδα) πέτυχε η Αιδηψός που σάρωσε με 7-1 στον Αγ. Νικόλαο τον Ευβοϊκό, σημειώνοντας συγχρόνως και την πιο ευρεία σε σκορ νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ.

Οι βόρειοι πήραν άλλη μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα σε ένα ματς που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η κυριαρχία τους ήταν πλήρης σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του ματς.

Ενας αμυντικός έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 9' έκανε το 0-1 ο Γλύκος και δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σωτήρη Μακρή.

Στο 19' σημειώθηκε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων. Ο  Βαγγέλης Τζάνος  ευστόχησε σε πέναλτι και μείωσε σε 2-1, χωρίς, όμως, να υπάρχει ανάλογη συνέχεια από τους γηπεδούχους.

Δέκα λεπτά μετά, συνεχίστηκαν οι ...ριπές από τους παίκτες της Αιδηψού. Ο Βασίλης Αναστασιάδης (φωτό) πέτυχε το 1-3, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Τσάβαρη με ωραίο πλασέ, και λίγο πριν λήξει το 45λεπτο, από εξαιρετική μπαλιά του Τίτο Μπιμπάι, ο Σωτήρης Μακρής σκόραρε ξανά (1-4).

Στην επανάληψη και στο 74' ο Μπιμπάι έβγαλε άλλη μια ωραία πάσα στον Φώτου που μπήκε από δεξιά και πλάσαρε ψύχραιμα τον Τσάβαρη, γράφοντας το 1-5.

Στο 78' ο Αναστασιάδης εξαπέλυσε το σουτ και απέκρουσε ο Τσάβαρης, αλλά ο Μακρής που καιροφυλακτούσε, σχεδόν σε κενή εστία έγραψε το 1-6, κάνοντας ο ίδιος χατ-τρικ.

Ο χορός των γκολ από πλευράς Αιδηψού σταμάτησε στο 89' με τον Βασίλη Αναστασιάδη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό γκολ.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Ρουμπής-Χ. Αντωνίου.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρ. Μάλλιαρης): Τσαβαρης, Εμανουέλ, Ντούρμας, Θ. Μακρής, Π. Μαραγκός, Νόνας, Λύκος, Κρεμασμένος, Δ. Βαβουλιώτης (60' Χ. Βαβουλιώτης), Τζάνος, Τόγκος.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Γουρνάς): Κυριακού, Φώτου (75' Γάσπαρης), Βασιλείου (70' Σ. Καπλανάι), Γιουκάι, Γλύκος, Τοουρφέ, Σ. Μακρής (78' Δ. Σαββόπουλος), Ν. Αναγνώστου (78' Σαμπάι), Μαρκεγκάι, Ι. Μπιμπάι, Αναστασιάδης.

Επιστροφή