ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-1: Εστειλε ...μήνυμα ότι θα παλέψει για την παραμονή

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-1: Εστειλε ...μήνυμα ότι θα παλέψει για την παραμονή
26 Ιανουαρίου 2020, 19:40
A+ A-
Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν τα παράτησε.

Ορθια στη δύσκολη έδρα της Μακρυκάπας έμεινε η Δόξα Προκοπίου και έστειλε ...μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική Εύβοια ότι ...ο αετός πεθαίνει στον αέρα, κάτι που σημαίνει ότι οι μαυραετοί, ακόμη κι αν δεν έχουν τα προγνωστικά με το μέρος τους, θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α' ΕΠΣΕ.

Ξανά συμπαίκτες από σήμερα έγιναν οι αδελφοί Περήφανοι, ο Γιώργος που βρίσκεται στη Δόξα από το καλοκαίρι και ο Νίκος, που έκλεισε στην ομάδα του Προκοπίου την περ. βδομάδα.

Να σημειώσουμε ότι την περ. σεζόν και οι δύο ήταν -πάλι- συμπαίκτες, στην ομάδα της Κηρίνθου.

Ακόμη, με τη φανέλα της Δόξας σήμερα κόντρα στη Μακρυκάπα αγωνίστηκε ο Θανάσης Γκίκας, ο οποίος αποτέλεσε το ...πουλέν του προπονητή των Λύκων Νίκου Κιαπέκου, που τον είχε στην Καστέλλα κι έπειτα στη Μακρυκάπα, αλλά το απόγευμα βρέθηκαν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν το ματς, ίσως πολλοί να πίστευαν ότι η Μακρυκάπα εύκολα ή δύσκολα θα έφτανε στην κατάκτηση της νίκης, μετά και την ήττα της, πριν μια εβδομάδα στην Αιδηψό. Ομως, η Δόξα διέψευσε τις προβλέψεις και τσίμπησε το βαθμό, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 73' ο Δήμος Σίδερης με σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα στην άλλη πλευρά της εστίας -απ' αυτή που φύλαγε ο Αλατζάς- και έκανε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα (80'), ωστόσο, η Δόξα Προκοπίου κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Μακρής και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Ντούρας, Κωνστάντιος-Πασχαλίδης.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Κιαπέκος/Θαλάσσης): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας, Μπαλαμπάνης, Πασάι, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Κουτσαυλής, Τσούτσης (58′ Κούκουρας), Σίδερης, Καραντάκης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γ. Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Ν. Περήφανος (58′ Ανδρέου), Γ. Περήφανος, Μακρής (94′ Σεγκούνας), Τσούπρος, Γκίκας, Ιωσήφ, Μάλλιαρης, Καλλάης, Αλεξίου (77′ Μπαϊμπάκης), Θαν. Μορφούλης.

Επιστροφή