ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ 3-0: Η Χατζηλιόντα είχε σουτ ...ξερό και η Δέδε φαρμακερό αριστερό

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ 3-0: Η Χατζηλιόντα είχε σουτ ...ξερό και η Δέδε φαρμακερό αριστερό
27 Ιανουαρίου 2020, 00:30
A+ A-
Η ομάδα της Ερέτριας είχε ελλείψεις

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γυναικών για τη Γ' Εθνική ο Αστέρας Χαλκίδας ήταν αρκετά καλός στην Ερέτρια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έχασε 1-0 από τις Απολλωνίδες με ένα γκολ της Μπερέτη.

Στη ρεβάνς του β' γύρου, όμως, με ...εκτελέστριες τη Χατζηλιόντα και την Δέδε, η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας κέρδισε στο Ενωσιακό με 3-0 την αντίπαλό της, που είχε αρκετές ελλείψεις και παρουσιάστηκε στο Ενωσιακό με 13 παίκτριες.

Οι νικήτριες  ήταν σαφώς καλύτερες και λύγισαν τις φιλοξενούμενες που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά ένα ...ξερό σουτ της Χατζηλιόντα (16'), αρχικά, κι ένα αριστοτεχνικό φάουλ της Δέδε με το αριστερό (42') πριν λήξει το ημίχρονο, τις έστειλε στ' αποδυτήρια με το σκορ σε βάρος τους (0-2).

Στην έναρξη του β' 45λεπτου δεν μπόρεσε να συνεχίσει η Ασπροπούλου και λίγο μετά τραυματίστηκε και η Μπαρόλα και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα της Ερέτριας, ενώ τραυματίστηκε και η Τσακλάνου, η οποία έσφιξε τα δόντια και συνέχισε.

Στο 72' το ...αστέρι του Αστέρα, η Χατζηλιόντα έκανε το ...σλάλομ της και με ωραίο σουτ ...ξέρανε τις Απολλωνίδες γράφοντας το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσε η Ελένη Κοτταρά με βοηθούς τον Ακη Νέγρη και την Ελένη Καραβά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Στέλιος Μωραΐτης): Γιάνναλου, Αρτσίτα, Δέδε, Κοκκίνη, Τσιφλάκου, Κατσιφή, Χατζηλιόντα, Σαμαρά (88' Τιρτιγκούδη), Λευθεριώτη (85' Ζέρβα), Οικονόμου, Λάμπρου (90' Αντωνόπουλου).

ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Μπιμπίκας): Παπαδοπούλου, Ντάσκου, Μπαρόλα (52' Σ. Παναγιωτοπούλου), Παπαστεφανή, Σταματάκου, Κουμπιά, Χύτα, Καράγκου, Ασπροπούλου (46' Κολοβού), Τσακλάνου, Ζάνιου.

Επιστροφή