Αθλητικά

Σκορ-ρεκόρ από την Κύμη

Σκορ-ρεκόρ από την Κύμη
13 Φεβρουαρίου 2011, 12:28
Νίκησε εκτός έδρας με 5-0 την ΑΕ Χαλκίδας

Η Κύμη είχε περάσει δυο φορές νικηφόρα από την πρωτεύουσα του Δήμου Χαλκιδέων και χθες έκανε, στο τρίτο της φετινό παιχνιδι με ...Χαλκιδέα έκανε σκορ-ρεκόρ κερδίζοντας με 5-0 στο Ενωσιακό την ΑΕ Χαλκίδας.

Οι πρωτοπόροι μετά τις νίκες τους στη Χαλκίδα επί του Ολυμπιακού (2-0) και επί της Προποντίδας (3-0) σημείωσαν την πιο μεγάλη σε σκορ νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ένα άνετο γι' αυτούς ηλιόλουστο απόγευμα.Από το 20ο λεπτό ξεκίνησε να ...πυροβολεί ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου εκμεταλλευόμενος και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και καλούς συνδυασμούς των συμπαιχτών του και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο με δύο δικά του γκολ έκανε το 2-0 (στη φωτό πάνω το 2ο γκολ). Λίγο αργότερα πέτυχε και το 3-0 ο Τζόνυ (φωτό πάνω δεξιά)  και η νικη των Κυμαίων εδραιώθηκε για τα καλά.


Στο β' ημίχρονο η Κύμη (φωτό πάνω) πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Φαβιέ (λεγε με κια Μούτσου) και τον Βεζιρτζόγλου, που έκανε το δικό του χατ-τρικ, 


και ..προσγείωσε την ΑΕΧ που είχε ανεβεί αρκετά στα τελευταία της παιχνίδια.


Ευκολο έργο είχαν οι διαιτητές Σέγκος Καμπούρης και Κούκουρα (στη φωτό με τους αρχηγούς των δυο ομάδων Καραμπίνη και Μεταξά)