Κους-κους & σχόλια

Ο Βαλεντίνος ζει στις καρδιές των κοριτσιών! (video)

Ο Βαλεντίνος ζει στις καρδιές των κοριτσιών! (video)
14 Φεβρουαρίου 2011, 07:40
Η Λένα Παππά και άλλες τέσσερις Χαλκιδέες είναι έτοιμες για τη σημερινή γιορτή των ερωτευμένων.

Πιτσουνάκια όλου του κόσμου ενωθείτε! Σήμερα είναι η μέρα σας. Θέλω να βλέπω χεράκια-χεράκια (με μέτρο ε;), ρομαντικές περατζάδες και όμορφα σκηνικά να στήνονται σε prive χώρους για δύο άτομα.

Και ναι, οι Χαλκιδέες γιορτάζουν τον περίφημο Αγιο. Ετοιμάζονται να πάρουν δώρα για τους καλούς τους και ονειρεύονται να περάσουν ρομαντικές στιγμές σήμερα. Για πάμε να δούμε τι μας είπαν.

Ας ξεκινήσουμε από τις πιο νέες σε ηλικία, όπως η Λένα Παππά (φωτό πάνω δεξιά). "Ενα αρκουδάκι και μια κάρτα θα αγοράσω στον αγαπημένο μου. Αρκούν αυτά, γιατί σημασία έχουν τα συναισθήματα, όχι τα υλικά αγαθά" μας είπε και όλως παραδόξως δεν περιμένει κεριά και ρομαντίκ καταστάσεις."Σε ένα κλαμπάκι με δυνατή μουσική και πολύ χορό θα ήθελα να ήμουν σήμερα το βράδυ" λέει η...τρελιάρα Λένα!

Κάπου εκεί κοντά συναντήσαμε και την Μαρία Αφένδρα παρέα με την Αγγελική Βαλμά (φωτό αριστερά). Η Μαρία ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι: "Ενα μπουφάν θα δώριζα στον καλό μου. Οσον αφορά την ιδανική βραδιά, θα έπινα ένα καφεδάκι και όταν σουρούπωνε θα ήθελα μια βόλτα προς το Κάστρο που είναι ειδυλλιακά..." λέει και φαίνεται σαν να το φαντάζεται. Η Αγγελική την επανέφερε στην πραγματικότητα και πολύ γούσταρε με την ιδέα του ρομαντικού περίπατου!

Για να δούμε τι γίνεται στις ηλικίες λίγο πιο πάνω από τα teens. Η Μαρία Τζιφή (φωτό δεξιά) θα αποφασίσει τελευταία στιγμή το δώρο για τον αγαπημένο της, αν και ...κάτι έχει κατά νου. Φροντίζει να δείχνει την αγάπη της κάθε μέρα, αλλά μιας και τη ρωτήσαμε για την τέλεια βραδιά του Βαλεντίνου, δήλωσε: "Σε ένα εστιατόριο, με καλό φαγητό και απαλή μουσική". Κλασικά εικονογραφημένα!

Τις καρδιοχτυπημένες δηλώσεις κλείνει η έγγαμη Χρύσα Λαθήρα (φωτό κάτω). "Θέλω να αγοράσω κάτι προσωπικό στον άντρα μου και μακάρι η σημερινή βραδιά να μας βρει σε ένα χλιδάτο εστιατόριο, με κεριά και ρομαντική ατμόσφαιρα" υπογραμμίζει και ελπίζουμε να έχει προνοήσει ο σύζυγος!

Γιορτάστε με στιλ, λοιπόν, τον Αγιο Βαλεντίνο, αλλά μην ξεχνάτε πως η αγάπη είναι παντοτινή και δεν αναλώνεται σε μια μέρα.

Επειδή, όμως, της αξίζει μια γιορτή, μπορείτε να βρείτε ωραία γούτσου-γούτσου αρκουδάκια και άλλα στο Φάτσα-Κάρτα της οδού Σαλονικού, το οποίο πάντα φέρνει πολλά πραγματίνια για τον Αγιο Βαλεντίνο και είναι όλη μέρα ανοιχτά σήμερα.

Για τις κοπέλες, δείτε εδώ ένα εύκολο ερωτικό γλυκό που σας προτείνει η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, ενώ η μουσική μας επένδυση στο ρεπορτάζ είναι το "just the way you are" του Bruno Mars. Για να κοιτιέστε στα μάτια και να λιώνετε...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ