Κους-κους & σχόλια

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
14 Φεβρουαρίου 2011, 07:30
Η Μαρία Σολωμού δεν είχε αφήσει κανέναν σύντροφο ακέρατο!

1) Επικαίρο για του Αγίου Βαλεντίνου: Οι επιστήμονες απεφάνθησαν ότι όταν μπαίνει ο έρωτας στη μέση, τα "έξυπνα" εγκεφαλικά μας κύτταρα κάνουν τις πιο χαζές επιλογές! Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει ανέραστους μ...κες!

2) Θρίαμβος του ΠΑΟ με 3-1 επί της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Σισέ. Φαντάσου να μην υπήρχε ο Σισέ, ο γαύρος θα πανηγύριζε από τα Χριστούγεννα στη Supa League!

3) Εννέα σκοπιανές σημαίες έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο έβαλε ένας τύπος μέσω Google Earth. Δεν σκέφτηκε ότι άμα βάλουμε εμείς 9 σημαίες, θα καλύψουμε όλα τα Σκόπια στο Google Earth! 

4) Επίθεση από αλλοδαπούς δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας ο Στέλιος Μάινας και δήλωσε: "Είναι λογικό όταν οι άνθρωποι "παστοποιούνται" σε ένα τετραγωνικό να θέλουν να ξεσπάσουν στο διπλανό τους". Φαντάσου τι θα έλεγε ο Πρέκας αν του τύχαινε κάτι τέτοιο. Μέχρι και το όπλο θα είχε πάρει

5) Η μαριχουάνα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ψυχώσεις. Θα βλέπεις πάντου τον Μπομπ Μάρλεϊ ρεκλαντάν!

6) Οι Ελληνες μείωσαν τα έξοδα διασκέδαση κατά 27,5% την τελευταία διετία. Αφού είχαν πιει τον άμπακο στα μπαρ χωρίς να βρίσκουν γκόμενα, δίνουν 15 ευρώ και τα έχουν με την Τζούλια για κάνα χρόνο!

Και η εντελώς άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι έχει κερατώσει όλους τους πρώην, αφού, όμως, πρώτα την είχαν κερατώσει αυτοί. Κυρία, δεν μπορώ να πω...