ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-5: Εκανε ζέσταμα για ...Λήλα με ζεστό τον Βαγγέλη Ανέστη

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-5: Εκανε ζέσταμα για ...Λήλα με ζεστό τον Βαγγέλη Ανέστη
8 Φεβρουαρίου 2020, 18:25
A+ A-
4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους Λαμψακιώτες.

Ενα εύκολο απόγευμα στο Μπούρτζι πέρασε ο Ελλήσποντος, που έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα έκανε κάτι σαν ...ζέσταμα για τον κρίσιμο ημιτελικό-ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Λήλα.

Οι Λαμψακιώτες ήταν σοβαροί και παραγωγικοί και καθάρισαν στεγνά τον αντίπαλό τους, που είναι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ουραγός στην βαθμολογία και ουσιαστικά καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν στη Β' ΕΠΣΕ.

Ο Ελλήσποντος πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του, αφού είχε νικήσει με 4-1 τον Λήλα εντός, με 3-2 τον ΑΟΧ εκτός, με 1-0 τη Μακρυκάπα εντός, ενώ είχε νικήσει 1-0 και τον Λήλα στο Βασιλικό για το Κύπελλο, άρα οι συνεχόμενες νίκες είναι πέντε.

Ο Ευβοϊκός στο σημερινό ματς κατέβηκε στο γήπεδο με 12 παίκτες και είναι φανερό ότι η ομάδα του Αγ. Νικολάου απλά περιμένει καρτερικά να λήξει το φετινό μαρτύριο.

Στο 8' από σέντρα του Αντώνη Νικολάου, ο Βαγγέλης Ανέστης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 13' ο Νικολάου ήταν πάλι δημιουργός, καθώς από δικό του χτύπημα κόρνερ, ο Κατσίμπρας με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 36' ο Βαγγέλης Ανέστης ξαναπήρε το όπλο του και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (43') ο Αλέξανδρος Κουτσαυλής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της φιλοξενούμενης ομάδας και έκανε το 0-4, σημειώνοντας ο ίδιος το παρθενικό του γκολ στην Α' ΕΠΣΕ.

Στο 70' γράφτηκε ο επίλογος των γκολ για τον Ελλήσποντο. Ο Κουτσαυλής έκανε το πλασέ, ο Τσαβαρής απέκρουσε και ο Βαγγέλης Ανέστης στην επαναφορά της μπάλας πέτυχε χατ τρικ κι έγραψε το τελικό 0-5. 

Ο Βαγγέλης Ανέστης σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο αγώνα, έφθασε τα 12 γκολ και ...απειλεί τους ...πρωτοπόρους στον πίνακα των σκόρερ.

Διαιτησία: Κούκουρα, Μαρίνος-Κηρύκος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρ. Μάλλιαρης): Τσαβαρής, Ειρ. Παρίσης, Ντούρμας, Χρήστου, Ντούνας, Εμμανουέλ (46' Λάμπρου), Λύκος, Π. Μαραγκός, Μπαρίτας, Τζάνος, Τόγκος.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κ. Καλλιμάνης): Πολύδωρος, Γιαλός, Μυτάκης, Ντούκα, Γιογιός, Κουσερής, Νικολάου (66' Νάνος), Κατσίμπρας (55' Μάλλιαρης), Κουζούλογλου (60' Βαρτζής), Ανέστης (72' Ράλης), Κουτσαυλής.

Επιστροφή