ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-0: Εχασε το πέναλτι, αλλά όχι το παιχνίδι

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-0: Εχασε το πέναλτι, αλλά όχι το παιχνίδι
8 Φεβρουαρίου 2020, 18:45
A+ A-
Η ομάδα του Γυμνού ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα στην έδρα των "Λύκων", το λέει και η πρόσφατη προϊστορία.

Το σημερινό παιχνίδι της Μακρυκάπας με τον Όλυμπο Γυμνού στο γήπεδο της πρώτης, ήταν ένα παιχνίδι -εξαρχής- στην κόψη του ξυραφιού και αποδείχθηκε και στην πράξη.

Κι αυτό γιατί ο Όλυμπος κάνει αγώνα δρόμου για να αποφύγει την 13η θέση, ενώ και η Μακρυκάπα που βρίσκεται λίγο ψηλότερα, δεν νιώθει καθόλου βολικά, καθώς έρχεται από σερί αρνητικά αποτελέσματα, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι στον β' γύρο έχει κατακτήσει μόλις ένα βαθμό, αυτόν της εντός έδρας ισοπαλίας με τη Δόξα Προκοπίου.

Και σήμερα, κακά τα ψέματα, τη γλίτωσε φτηνά, καθώς ο Όλυμπος έχασε πέναλτι, στο οποίο αν είχε ευστοχήσει θα έκανε πιο δύσκολη τη ζωή των "Λύκων".

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την εσχάτη των ποινών στο 16' όταν ο Δ. Χασάνδρας ανέτρεψε τον Γιάννη Σταματούκο.

Στην άσπρη βούλα κατευθύνθηκε ο Δημήτρης Ντούρμας, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Όλυμπος πέταξε στα ...σκουπίδια την μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί.

Γενικότερα στο σημερινό ματς η Μακρυκάπα είχε την υπεροχή, αλλά την περισσότερη ήταν ήταν φλύαρη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Όλυμπος προσπάθησε να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, σε ένα μέτριο ματς με δυνατές μονομαχίες, που όμως, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Πάντως, ο Όλυμπος έφθασε τους 15 βαθμούς (!) εκτός έδρας, ενώ στο Γυμνό έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς!

Επίσης, για τέταρτη φορά και μάλιστα συνεχόμενη ο Όλυμπος δεν χάνει από τους "Λύκους" στο γήπεδο Μακρυκάπας (περίοδος 2016-17: 1-1, περ. 2017-18: 1-1, ενώ πέρυσι κέρδισε 1-0 με γκολ του Αντώνη Ρουμπή και παίζοντας με 10 παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του Κιούση).

Διαιτησία: Λάμπρου, Σπανός-Αργύρης.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Ν. Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας (80' Κούκουρας), Μπαλαμπάνης, Πασάι (69' Στούπας), Πουρνής, Μπασινάς, Λέκκας (67' Βουρδάνος), Κουτσαυλής, Τσούτσης, Σίδερης, Καραντάκης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παν. Κοντογιάννης): Κηρόπουλος, Μπαρώτας, Σακκής, Κολιόπουλος, Αυλωνίτης, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Τσουμάνης, Χ. Ζουρμπουλής, Τρεγκάι (81 Σπ. Αργύρης), Σταματούκος.

Επιστροφή