ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ 2-1: Τρίποντο ...εξάποντο επανόδου στη Β' ΕΠΣΕ

ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ 2-1: Τρίποντο ...εξάποντο επανόδου στη Β' ΕΠΣΕ
9 Φεβρουαρίου 2020, 20:10
A+ A-
Πολλή ένταση στο ματς και τρεις αποβολές για τους ηττημένους

Το ντέρμπι του βορείου ομίλου της Γ' ΕΠΣΕ έληξε με νικήτρια την Κήρινθο που κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Λίμνης. Ενα τρίποντο ...εξάποντο για τους πρωτοπόρους, αφού ξέφυγαν 6 βαθμούς από τους ερυθρόλευκους που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και πλησίασαν ακόμη πιο πολύ το στόχο της επανόδου στη Β' κατηγορία.

Μαθηματικά, βέβαια, θέλει άλλους τέσσερις βαθμούς για να σιγουρέψει την πρωτιά, αλλά μόνο με αυτοκτονία ...θα χάσει το τρένο, έχοντας δυο ματς στην έδρα της με Ακράτητο και ΑΕΚ Ν. Πύργου και ένα εκτός με τον Πανηλιακό.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι το σκορ με το οποίο έληξε το ματς δίνει ένα μικρό δικαίωμα ελπίδας στη Λίμνη, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει καλύτερο συντελεστή γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στο σκορ προηγήθηκαν 0-1 οι γηπεδούχοι με γκολ του Γιώργου Σεφέρη στο 22'.

Ο Ολυμπιακός Λίμνης ισοφάρισε σε 1-1, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (40') με γκολ του Γιώργου Παλάντζα.

Το γκολ της νίκης (2-1) που πανηγυρίστηκε έξαλλα σημειώθηκε στο 69' από τον Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Πολλή ένταση και πολλά νεύρα είχε το ματς με αποβολή στο 72' του αρχηγού των φιλοξενούμενων Ν. Γεωργαντζή, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο προπονητής της Κηρίνθου Νίκος Θωμάς, ενώ μπουκάλια από την εξέδρα εκτοξεύτηκαν προς τον παίκτη που αποβλήθηκε. Ενα, μάλιστα, έπεσε στο κεφάλι του.

Στο 85' αποβλήθηκε και ο Νατιώτης-Πάγκαλος της ομάδας της Λίμνης, ενώ μετά τη λήξη την κόκκινη αντίκρισε και τρίτος παίκτης της ίδιας ομάδας, ο Ρώτου.

Διαιτησία: Κασομούλης, Κούκουρα - Ρουμπής.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ: Μητσάνης, Εμμανουήλ, Τριανταφύλλου, Βρέττος, Τσώτος (85' Πάνου), Σταματέλος, Μάρκου, Σεφέρης, Καστανιώτης (61' Μόσχου), Τσούτσικας (97' Σκαραμάγκος), Τζανής (68' Σταματέλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ: Ευσταθίου, Νατιώτης, Πάγκαλος, Ιωάννου, Αγέτι, Στέφος (79' Μπατσακούτσας), Αγγελόπουλος (59' Κυριάκου), Μαναρίτσας, Παλάντζας, Κούβαρης, Ευσταθίου, Γεωργαντζής.

Επιστροφή