ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Αυτά τα δώρα θα αρέσουν σίγουρα στον έρωτα σας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Αυτά τα δώρα θα αρέσουν σίγουρα στον έρωτα σας!
13 Φεβρουαρίου 2020, 09:19
A+ A-
Δείτε τι ανακάλυψε το egnomi.gr  

Έφτασε η πιο σημαντική μέρα για όλους τους ερωτευμένους! Φυσικά μιλάμε για τη 14η Φλεβάρη,  μια μέρα που αποτελεί την ιδανική αφορμή για να εκφράσετε την αγάπη σας και την αφοσίωση στο έτερόν σας ήμισυ. 

 

Επειδή σίγουρα βρίσκεστε στο ψάξιμο για δώρα που μπορείτε να κάνετε στον-ην αγαπημένο-η σας, το Egnomi.gr μετά από έρευνα που έκανε, έχει τις καλύτερες προτάσεις. Δώστε προσοχή γιατί ...Βαλεντίνος είναι αυτός, δεν είναι παίξε γέλασε!

 FLAMINGO:  Γλυκός πειρασμός!

Ένα κλασικό δώρο που είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ερωτευμένων είναι η τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Μπορείς να την βρεις σε διάφορες γεύσεις, όπως φράουλα, σοκολάτα, ανάμεικτη, με ζαχαρόπαστα στο ζαχαροπλαστείο «FLAMINGO» (δείτε εδώ που βρίσκεται).  

ELE GALA LINGERIE BY GALANOPOULOU: Συνδυασμοί φωτιά!

Sexy μοναδικά εσώρουχα στο χρώμα της φωτιάς προτείνει για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου το κατάστημα ELE GALA (βρίσκεται εδώ). Βέβαια η γκάμα εσωρούχων που διαθέτει το κατάστημα είναι τεράστια, έτσι θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας, από κάτι πιο extreme μέχρι και πιο ρομαντικές καταστάσεις..

FUN FACTORY: Ένας όροφος  γεμάτος έρωτα!

Τιμά και φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο το κατάστημα έξυπνων δώρων «FUN FACTORY» (δείτε εδώ το στίγμα του), αφιερώνοντας έναν όροφο γεμάτο έρωτα. Πρωτότυπα δωράκια full αγαπησιάρικα, αλλά και αστεία μπορείς να διαλέξεις για τον ή την αγαπημένη σου. Αρκουδάκια, κούπες αγάπης, καρδούλες μαξιλαράκια κ.α. Θα τα βρεις όλα σε τιμές πολύ ….παιχνιδιάρικες!   

TRESENTO: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Εντυπωσιακά χειροποίητα κοσμήματα, της ελληνικής εταιρίας «TRESENTO»  (δείτε εδώ τη διεύθυνση)  επιχρυσωμένα με 24 καράτια και ημιπολύτιμους λίθους σε  μοντέρνα σχέδια, αλλά και all time classic  είναι η πρότασή του TRESENTO για ένα ρομαντικό, αλλά και κομψό δώρο για την ημέρα  του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο.  Διαλέξτε το κατάλληλο κόσμημα για την αγαπημένη σας από τη μοναδική  συλλογή «TRESENTO»  και σίγουρα θα την καταπλήξετε.

GADGET EXPERTS:  Για να είναι ...μπροστά!

Αν θέλεις η αγάπη σου να είναι ...μπροστά, τότε δεν έχεις παρά να πας στο GADGET EXPERTS. Εκεί, θα βρεις εντυπωσιακές θήκες για κινητά και tablet, μπρελόκ, bluetooth ηχεία και τόσα πολλά smart gadget και αξεσουάρ στο χρώμα της αγάπης και όχι μόνο. Επέλεξε μέσα από τη τεράστια γκάμα και κάνε τη διαφορά! Δες εδώ που ακριβώς βρίσκεται.

FAROS 10: Οπωσδήποτε!

Και επειδή ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι, δεν γίνεται η βραδιά σας να μη περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο. Το FAROS 10 στην πλαζ Παπαθανασίου (δείτε εδώ ακριβώς την τοποθεσία ) είναι ιδανικό! Συνδυάζει όμορφη, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα - ειδικά αν πάτε από νωρίς και προλάβετε το ηλιοβασίλεμα- αλλά και ένα πολύ  προσεγμένο μενού. Μη περιμένετε, κλείστε τραπέζι!

Επιστροφή