Τα νέα της Αγοράς

Προσοχή κατά την αλλαγή εταιρείας ρεύματος

Προσοχή κατά την αλλαγή εταιρείας ρεύματος
14 Φεβρουαρίου 2020, 17:50
Δείτε οδηγίες από την ΕΚΠΟΙΖΩ

Η ΕΚΠΟΙΖΩ συμβουλεύει τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διαφημιστικές σειρήνες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά και μας καλούν να αλλάξουμε προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Για να είναι ωφελημένος ο καταναλωτής από την αλλαγή παρόχου και να κερδίσει χρήματα πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένος και ενεργός, να γνωρίζει τα δικαιώματά του και να τα διεκδικεί.

 

Οι τρεις βασικές οδηγίες της ΕΚΠΟΙΖΩ είναι οι ακόλουθες:

• Πρέπει να υπολογίσετε την κατανάλωση του ρεύματος σε kWh σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι αθροίζετε τους τρεις (3) εκκαθαριστικούς 4μηνιαίους λογαριασμούς για να δείτε ποιο είναι το «ενεργειακό σας προφίλ» και με βάση αυτό να ζητήσετε προσφορά από τον προμηθευτή.

Προσοχή! Μην παρασύρεστε από τις διαφημίσεις των διάφορων πακέτων ή προσφορών για μειωμένες χρεώσεις για κάποιους μήνες (π.χ. πάγιο, μειωμένη χρέωση kWh κτλ)

 

• Να γνωρίζετε ότι σε οποιονδήποτε προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος και να πάτε οι «Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις» (ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ) και οι χρεώσεις υπερ τρίτων Δημοτικά Τέλη, ΕΡΤ, λοιπές χρεώσεις, είναι ίδιες ανεξαρτήτως προμηθευτή.

 

• Να μην υπογράφετε ποτέ σύμβαση για αλλαγή προμηθευτή πριν την μελετήσετε προσεκτικά. Ζητήστε διευκρινίσεις για οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε. Συγκρίνετε τις προσφορές και άλλων παρόχων, πριν καταλήξετε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έτοιμη η Lotus Evija

Έτοιμη η Lotus Evija
Τα νέα της Αγοράς
[23/02/2020 - 18:06]

Το καλοκαίρι ξεκινά η παραγωγή της ...περισσότερα

Η 8η γενιά του VW Golf GTI

Η 8η γενιά του VW Golf GTI
Τα νέα της Αγοράς
[22/02/2020 - 18:05]

Έρχεται με 245 ίππους ...περισσότερα