Κους-κους & σχόλια

Τούρτα- έκπληξη για την Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

Τούρτα- έκπληξη για την Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής
16 Φεβρουαρίου 2020, 09:02
Η Σοφία Νικολάου είχε γενέθλια το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου την Ευβοιώτισσα γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, που το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου γιόρταζε, αφού έχει γενέθλια.

Οι συνεργάτες της Σοφίας Νικολάου, τόσο από το πολιτικό της γραφείο όσο και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φρόντισαν να προμηθευτούν μία τούρτα με την προσωπογραφία της και να… εισβάλουν στο γραφείο της! Της ευχήθηκαν "χρόνια πολλά", ενώ βγήκε και η απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία. 

Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής ξαφνιάστηκε ευχάριστα και φυσικά απόλαυσε την έκπληξη των συνεργατών της, χαρίζοντας τους το πιο γλυκό της χαμόγελο. Μάλιστα πόσταρε και φωτογραφία της τούρτας (φωτό κάτω) στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με το εξής σχόλιο:

"Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή. Και την κάνουν ακόμα πιο όμορφη οι ευχές όλων, αλλά και αυτή η υπέροχη τούρτα από τους συνεργάτες μου. Μου είπαν ότι έβαλαν μόνο ένα κερί, για να μην χαλάσουν τη φωτογραφία! Μην πάει ο νους σας αλλού! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου."