ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-0: Ο Γιαντόμ έβαλε φρένο στο αήττητο σερί των φιλοξενούμενων

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-0: Ο Γιαντόμ έβαλε φρένο στο αήττητο σερί των φιλοξενούμενων
15 Φεβρουαρίου 2020, 20:00
A+ A-
Αήττητος παραμένει στον πάγκο της ομάδας του Αλιβερίου ο προπονητής Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Το αήττητο -για 8 αγωνιστικές- σερί του Αμαρυνθιακού σταμάτησε ο Ταμυναϊκός, που τον κέρδισε με 1-0 στο γήπεδο Αλιβερίου, ενώ μετά από το σημερινό "τρίποντο" το προσωπικό του αήττητο στον πάγκο του Ταμυναϊκού ...συνέχισε ο προπονητής Δημήτρης Αντωνόπουλος, που μετράει σε έξι ματς 5 νίκες και μία ισοπαλία στην έδρα του πρωτοπόρου Ηρακλή.

Ο Ταμυναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς με σκοπό να πιέσει και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Αμαρυνθιακού και πέτυχε το στόχο του.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 16' όταν μετά από διώξιμο του Λάμπρου Καρλατήρα, η μπάλα έφτασε στον δραστήριο Γιαντόμ, ο οποίος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0

Ο Ταμυναϊκός στο διάστημα που υπερείχε των φιλοξενούμενων είχε και δοκάρι με τον Γιάννη Λάμπρου, καθώς και χαμένες ευκαιρίες που ...χάθηκαν και χάρη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ του Αμαρυνθιακού, Σακκή.

Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός του Ταμυναϊκού έπεσε, ενώ ο Αμαρυνθιακός ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γίνει επιθετικός και απειλητικός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 61' ο Αποστόλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, αλλά ο Νίκος Μητακίδης απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Αλλη μια σημαντική στιγμή είχε ο Αμαρυνθιακός στο 75' με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Καρλατήρα, αλλά ο Δήμου ...απέκρουσε ...αντί του Μητακίδη, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα και έτσι έμεινε το 1-0.

Σαν να μην έφτασε το παραπάνω για τον Αμρυνθιακό, στο 88' έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη του Μάριου Καρλατήρα.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκέρσι Τόρα αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη μετακόμισε από τον Ταμυναϊκό στον Αμαρυνθιακό.

Διαιτησία: Γκάτσος, Σέρρας-Μακρής.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Βασ. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου, Γιαντόμ, Σπυράκης (63′ Δ. Μεταξάς), Λάμπρου, Ζαχαριάς, Βρέττος (91' Κουτσαυλής).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Σεφερλής, Μάρ. Καρλατήρας, Λάμπ. Καρλατήρας, Ξουρής, Σελ. Μυρτέζα, Νάτσης, Αποστόλου (80′ Παν. Μεταξάς), Τόρα, Κιμουλιάτης (73′ Ανέ. Αργύρης), Αλεξίου (63′ Αντ. Μυρτέζα).

Επιστροφή