ΜΑΡΜΑΡΙ-ΔΥΣΤΟΣ 2-0: Ηταν ...άνεμος στο πρώτο 15λεπτο

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΔΥΣΤΟΣ 2-0: Ηταν ...άνεμος στο πρώτο 15λεπτο
16 Φεβρουαρίου 2020, 21:35
A+ A-
Σκόραρε, αλλά σε βάρος της ομάδας του ο Αρης Πηλιχός

Οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο ΑΟ Μαρμαρίου, που ήταν ...αέρας ούριος στο πρώτο 15λεπτο και κέρδισε 2-0 την ομάδα του Δύστου στο γήπεδο της Καρύστου.

Ο δυνατός αέρας που φυσούσε δεν άφησε τις δυο ομάδες να παίξουν όπως θα ήθελαν, αλλά οι γηπεδούχοι φρόντισαν μέσα στα πρώτα 15 λεπτά να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, σημειώνοντας τα δυο γκολ του αγώνα.

Στο 6' ο Δημήτρης Ποδαράς σκόραρε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, ενώ στο 15' σημειώθηκε το 2-0 για το Μαρμάρι με αυτογκόλ.

Από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφθασε στα καρέ των φιλοξενούμενων και εκεί ένας επιθετικός και ικανός σκόρερ, ο Αριστείδης Πηλιχός προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά αυτή κατευθύνθηκε στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτησία: Μητρολιός, Μπακατσέλος-Καραδήμος.

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Γκίκας, Χαραγκιώνης, Ορφανός, Αστηθάς, Βαζιουράκης, Δ. Ποδαράς, Χελιώτης, Διακάκης, Φ. Ποδαράς (89′ Πάλλης), Κατσικάς (87′ Μανώλης), Παναγιωτίδης (10' Κέκης).

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Λιάτης, Τριανταφύλλου (87′ Μάλλιος), Αντωνίου, Τσάλας, Χ. Μαστροκώστας, Πιλάτης, Δήμου, Ηλίας, Ζαχαριάς, Αρ. Πηλιχός, Μπόκαρης.

 

Επιστροφή