Μαγνησία: Συνελήφθη πασίγνωστη παίκτρια ελληνικού ριάλιτι για όπλα και ναρκωτικα

Μαγνησία: Συνελήφθη πασίγνωστη παίκτρια ελληνικού ριάλιτι για όπλα και ναρκωτικα
19 Φεβρουαρίου 2020, 14:45
A+ A-
Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σεισμό στην εγχώρια showbiz προκάλεσε η σύλληψη ενός ζευγαριού, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι, πριν πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι που έμενε (δόθηκαν φωτογραφίες στη δημοσιότητα, όχι, όμως, και τα ονόματα).

Διαπιστώθηκε πως έκρυβαν κάνναβη βάρους 1 κιλού και 355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000-12.000 ευρώ.

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι που έμενε η πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι, εντοπίστηκε εξοπλισμός παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο, όπως επίσης και οπλισμός. Κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- υποπολυβόλο και πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές τους.

Επιστροφή