ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Περιμένει στο ακουστικό του...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Περιμένει στο ακουστικό του...
19 Φεβρουαρίου 2020, 18:42
A+ A-
Εξωαγωνιστικά και ...αγωνιστικά εμπόδια στο δρόμο των κυανόμαυρων.

 

Πολλά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος παραμένει χωρίς διοίκηση και βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Στο ...γήπεδο της Περιφέρειας παίζει ...man to man ο ΑΟΧ και μολονότι, τόσο ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να διευκολύνουν την κατάσταση, το πρόβλημα καλά κρατεί.

Η απώλεια του βιβλίου μελών σε συνδυασμό με τρεις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του ΑΟΧ έχουν βάλει εμπόδια στον κυανόμαυρο σύλλογο, αλλά κύκλοι της ομάδας θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί μία λύση, είτε μέσω της Περιφέρειας και η ομάδα να πάει άμεσα σε γενική συνέλευση, είτε μέσω του πρωτοδικείου ώστε να οριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Να σημειώσουμε ότι η επίλυση του προβλήματος εξαρτάται από τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της Περιφέρειας. 

Κατα τα άλλα,οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τοκπασίδη, χωρίς φυσικά στο αγωνιστικό να λείπουν τα προβλήματα.

Οσον αφορά τον τραυματία Δημήτρη Τρεπεκλή το πρωί της Τετάρτης έβγαλε τα ράμματα, η κατάσταση της υγείας του πηγαίνει καλύτερα μετά το συντριπτικό κάταγμα που υπέστη, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ξαναγυρίσει δυνατός στην ενεργό δράση. Και είναι βέβαιο ότι θα το κάνει...  

Επιστροφή