ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στο Μέτσοβο για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

3 Μαρτίου 2020, 11:52
A+ A-
Ονειρεμένη απόδραση για να πιάσετε τον Μάη! 

Ποιος είπε πως το Μέτσοβο είναι μόνο για χειμώνα; Η πανέμορφη κωμόπολη των Ιωαννίνων είναι ...παντός καιρού γι' αυτό και το egnomi.gr σάς κάνει δώρο τη διαμονή (για δυο άτομα) για το τριήμερο της πρωτομαγιάς, αξίας 180 ευρώ! 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε δωρεάν διαμονή με πρωινό από την 1η Μαΐου έως 3 Μαΐου (τρεις μέρες- δυο διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο "AROMA DRYOS" στο γραφικό μέρος του Μετσόβου. 

Τα δωμάτια του AROMA DRYOS διαθέτουν όλες τις ανέσεις, άνετο μπάνιο με ντουζιέρα-υδρομασάζ και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στις γειτονιές του Μετσόβου.

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση φαίνεται σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, όπως στο lobby ή στον εξωτερικό χώρο που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο πανέμορφο Μέτσοβο με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Απριλίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 3/4/20 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή