Κους-κους & σχόλια

Πορνοστάρ και με τη ...βούλα

Πορνοστάρ και με τη ...βούλα
16 Φεβρουαρίου 2011, 07:35
"Μαύρη" κι άραχνη η άποψη των Χαλκιδέων για το δεύτερο dvd της Τζούλιας!

Κορίτσι γεμάτο ανασφάλειες, που επιζητά με κάθε τρόπο την δημοσιότητα; Μοντέλο, που παίζει και σε αισθησιακές ταινίες; Ανώριμη ξανθιά, που παρασύρθηκε για χάρη του χρήματος;

Τι από όλα αυτά είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου ή μήπως τελικά είναι απλά άλλη μία πορνοστάρ, που αποφάσισε να κάνει καριέρα στο χώρο της πορνοταινίας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται πλέον;

Εμείς θέσαμε το ερώτημα και διαβάστε αμέσως τις απαντήσεις:

 

 

Η Ανίσα Νταλάνη μας λέει ότι οι ιερόδουλες έχουν και κάποια υπόληψη, γιατί κάνουν ότι κάνουν για λόγους επιβίωσης. Η Τζούλια δεν είχε καμία ανάγκη να κάνει τέτοιες πράξεις και τις έκανε. Είναι πορνοστάρ χωρίς καμία αμφιβολία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Αθανασία Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι: " Είναι γεννημένη πορνοστάρ, το έχει πιστεύω στο γονίδιο της, αλλιώς δεν θα άντεχε να εκτίθεται έτσι και να την βλέπει ο καθένας."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρίνα Ευθυμίου είναι και αυτή πεπεισμένη ότι η Τζούλια είναι πορνοστάρ και μάλιστα έκλεψε τη δόξα όλων των άλλων ελληνίδων ποροστάρ με τη δημοσιότητα που πήραν οι ταινίες της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Τσάφος (περιπτεράς): Η Τζούλια δεν είναι πορνοστάρ, μια κοπέλα χωρίς βούληση είναι, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό και την εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι.

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ