ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0: Συνεχίζεται η αγωνία, αλλά δεν συνεχίστηκε η παράδοση

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0: Συνεχίζεται η αγωνία, αλλά δεν συνεχίστηκε η παράδοση
7 Μαρτίου 2020, 20:06
A+ A-
Η Ερέτρια παλεύει για την αποφυγή της 13ης θέσης.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Απόλλων Ερέτριας μετά και τη σημερινή εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μακρυκάπα.

Η αγωνία για την αποφυγή της 13ης θέσης για την Ερέτρια συνεχίζεται, αλλά δεν συνεχίστηκε, φέτος, η καλή παράδοση που είχε κόντρα στην Μακρυκάπα, την οποία κέρδιζε μέσα-έξω τις 4 προηγούμενες χρονιές, ήτοι 8 φορές.

Φέτος, όμως, είναι η σειρά των Λύκων, καθώς μετά το τρίποντο (1-3) που πήραν εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, σήμερα νίκησαν και στη φωλιά τους. 

Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή νίκη της Μακρυκάπας, με τον Βαγγέλη Ζέρβα να κάνει στον πάγκο της το "2 στα 2".

Η Ερέτρια θα μπορούσε να ανοίξει πρώτη το σκορ με την έναρξη του ματς, όταν στο 30ο δευτερόλεπτο ο Μώρος βρέθηκε σε θέση βολής, πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ των Λύκων, αλλά η στρογγυλή θεά κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 6' η Ερέτρια δέχτηκε την ψυχρολουσία όταν ο Δημήτρης Χασάνδρας με σέντρα σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 42' η Ερέτρια δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα. Η Μακρυκάπα εκμεταλλεύτηκε λάθος στη φιλοξενούμενη άμυνα, ο Σίδερης πάσαρε στον Καραντάκη (φωτό) και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Καραντάκης, ο οποίος στο 50' αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η Ερέτρια μέχρι το τέλος του ματς δεν κατάφερε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έτσι έφυγε με άδεια χέρια από τη Μακρυκάπα.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε για πρώτη φορά φέτος ο Σπάχο, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, αλλά κλήθηκε εσπευσμένα να αγωνιστεί, αφού ο Ερμής Τόρα, που είχε παίξει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα, ήταν τιμωρημένος (είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χαλκίς).

Διαιτησία: Φώτης, Αντ. Ιωάννου-Κούκουρα.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας (81′ Στούπας), Μπαλαμπάνης, Χρ. Χασάνδρας, Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Κουτσαυλής, Τσούτσης (90′ Βαξεβάνης), Σίδερης (92′ Βουρδάνος), Καραντάκης (50′ λ.τ Λέκκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Σπάχο, Μετσανάι, Λάμπρου, Πετράκης, Μπισμπικόπουλος, Νόνας (75′ Σεχάι), Κρεμασμένος (62′ Τρεγκάι), Κικίδης (86′ Συκάς), Μώρος, Σταματάκος (55′ Παντελής), Μπασούκος.

Επιστροφή