Σεμινάριο για επαγγελματίες ψυχοκοινωνικής υγείας στη Χαλκίδα

Σεμινάριο για επαγγελματίες ψυχοκοινωνικής υγείας στη Χαλκίδα
10 Μαρτίου 2020, 14:40
A+ A-
Πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις στο Κόκκινο Σπίτι.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευβοίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΚΑΝΑ, διοργάνωσε βιωματικό εργαστήριο με θέμα:

«Η αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης για την ενδυνάμωση και ευαισθητοποίηση επαγγελματιών σε ζητήματα που συνδέονται με τον αποκλεισμό στην ψυχική υγεία και την κοινότητα. Σύνδεση με τις πλευρές του επαγγελματικού ρόλου που περιορίζουν και τις φωνές που διευκολύνουν».

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε επαγγελματίες ψυχοκοινωνικής υγείας και εκπαιδευτικών δομών που εδρεύουν και παρέχουν υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και είχε στόχο την ενδυνάμωση και υποστήριξη στον επαγγελματικό τους ρόλο.

Πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου  και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο χώρο του «Κόκκινου Σπιτιού», στη Χαλκίδα, με εισηγητές τους:

  • Ηλία Γκότση, κοινωνιολόγο, συστημικό και οικογενειακό ψυχοθεραπευτή και Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΚΑΝΑ.
  • Άννα Κιαπόκα, κοινωνική λειτουργό – ψυχολόγο, συστημική και οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια, στέλεχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΚΑΝΑ.

Επιστροφή