Αθλητικά

Βραβεία μόνο για κορίτσια

17 Φεβρουαρίου 2011, 15:50
Στο χορό του Γ.Σ. Νεάπολης

Το ωραίο φύλο είχε και φέτος την τιμητική του στην ετήσια εκδήλωση του Γ.Σ. Νεάπολης το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. 11 κορίτσια του συλλόγου βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στο στίβο μέσα στο 2010 και ο χώρος των βραβεύσεων θύμιζε κάτι από ...next top model.


Πρώτη φυσικά ...παρέλασε η Αθανασία Πεππέ (δεξιά στη φωτό) που πέτυχε την καλύτερη διακριση, κερδίζοντας πρωτιά πανελληνιώς στα 300 μ. με εμπόδια στα Τρίκαλα, στην κατηγορία Παγκορασίδων. Ακολούθησε η βράβευση για την  Ελένη Παπαδημητρίου (6η θέση στα 1000μ. παγκορασίδων) και την Πελαγία Πετροπούλου  (6η θέση στα 800μ. κορασίδων). Όλες μαζί και με την Κωνσταντίνα Συμιακάκη τιμήθηκαν  για την 3η πανελλήνια νίκη στο αγωνισμα 4X400μ. στο πανελληνιο πρωταθλημα κορασίδων στις Σέρρες. Σην υπέροχη τετράδα έδωσε τις τιμητικές πλακέτες η Βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ.

 

Σειρά πήραν η Σεραφίνα Παναγιώτου (προπονητής της είναι  ο Δημήτρης Τριανταφύλλου) που τιμήθηκε για την 5η θέση την οποία κατέκτησε στο επι κοντώ στο πανελλήνιο πρωταθ. κορασίδων στις Σέρρες και η Αναστασία Μαρινάκου (6η θέση στα 600μ. στο παν. πρωτ. παγκορασίδων στα Τρίκαλα). Η βράβευση έγινε απο τον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη και την Αντιδήμαρχο Χαλκιδέων Βάκα Έλενα.

Η επόμενη τετράδα βραβεύτηκε απο τον κ. Κων/νο Ευθυμιάδη Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ. Ηταν για την 5η πανελλήνια θέση της δυσκολότερης κατηγορίας των Ανδρών -Γυναικών στο αγώνισμα 4x400μ. Βραβεύτηκαν οι Ελένη Καραμπέτσου, Δήμητρα Φραντζή, Παναγιώτα Καμπούρη  και Αντωνία Δέδε .

 


 


Η τελευταία βράβευση έγινε απο τον Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, για την Νεκταρία Βοϊλάκη που κατέκτησε την 6η θέση στο δίσκο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων στις Σέρρες. Η αθλήτρια προπονείται απο τον Κατσικούλη Μιχάλη.

Στη φώτο διακρίνονται ακόμη  ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Βραϊμάκης με τον προπονητή των υπολοίπων αθλητριών, Κώστα Μαρκόπουλο.