Αθλητικά

ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ: Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά η σεζόν

ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ: Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά η σεζόν
18 Μαρτίου 2020, 21:47
Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης μετά τη διακοπή.

Λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι Αρτάκη-Καπαρέλι ο Κορωνοϊός έβαλε stop στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα της Εύβοιας ερχόταν με ...φόρα από το μεγάλο διπλό στην Αρκαδία (0-1 τον Παναρκαδικό).

Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας ανέλαβε τον ΑΟΝΑ στις 10 Γενάρη. Ο ίδιος, μιλώντας στον συνάδελφο Κυριάκο Παντζαρίδη και το soccerlive.gr είπε:

"Όταν πήγα στην ομάδα, η Αρτάκη βρίσκονταν σε άσχημη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση. Όλα λειτουργούσαν κάπως μέτρια, για μια ομάδα Γ' Εθνικής. Με τη βοήθεια της διοίκησης, μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και με την προσπάθεια των παιδιών, καθώς και του συνεργάτη μου, Θανάση Διγγελίδη, νομίζω φέραμε την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και βάσει του προγράμματος νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στη σωτηρία".

Για το αν περίμενε στο τελευταίο ματς με τον Παναρκαδικό ότι η ομάδα του θα έπαιρνε τη νίκη, ο κ. Γκόφας είπε:

"Για να είμαι ειλικρινής, στοχεύαμε στην κατάκτηση ενός πόντου. Όμως, όπως είπα, και στο προηγούμενο ματς, αλλά και σε αυτό, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη".

Για το αν επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος την Αρτάκη με δεδομένο ότι βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση, ο προπονητής υπογράμμισε:

"Σίγουρα μας πετυχαίνει σε ένα σημείο όπου βρισκόμασταν σε ανοδική πορεία. Τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν επιβεβλημένη και θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά η σεζόν".

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, προσθέτοντας:

"Βοηθάμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Όπως πρέπει να προφυλάξουμε και τις ευπαθείς ομάδες, ώστε να περάσει η πανδημία όσο γίνεται πιο ανώδυνα". 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Ισχύει και για τα αθλητικά σωματεία

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Ισχύει και για τα αθλητικά σωματεία
Αθλητικά
[03/04/2020 - 16:45]

Εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων. ...περισσότερα

Κι αν ο κορωνοϊός τη διακοπή αποφασίσει, το τρένο του Ηρακλή Ψαχνών πώς να το σταματήσει;

Κι αν ο κορωνοϊός τη διακοπή αποφασίσει, το τρένο του Ηρακλή Ψαχνών πώς να το σταματήσει;
Αθλητικά
[03/04/2020 - 16:05]

Το σχόλιο της εβδομάδας για τα αθλητικά δρώμενα και τον κορωνοϊό. ...περισσότερα