Κους-κους & σχόλια

Κόπηκε η εκπομπή της δημοσιογράφου που ...μάλωσε ο Αυγενάκης (VIDEO)

Κόπηκε η εκπομπή της δημοσιογράφου που ...μάλωσε ο Αυγενάκης (VIDEO)
24 Μαρτίου 2020, 19:43
Το ...κόψιμο της εκπομπής "Συν" με τη Σύνθια Σάπικα στην ΕΡΤ3 προκαλεί ερωτηματικά.

Η ενημερωτική εκπομπή «Συν» που προβάλλεται καθημερινά 16:30-18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3, βγαίνει από το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού η διοίκηση της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να την «κόψει». 

Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτηματικά, καθώς γίνεται σε μία εποχή που στην τηλεόραση δεσπόζουν οι ενημερωτικές εκπομπές, λόγω και της επικαιρότητας.

Η ΕΡΤ μάλιστα στη θέση της εκπομπής θα προβάλλει το "Πράσινος οδηγός για ταξιδιώτες" σε επανάληψη.

Στις 11 Μαρτίου, καλεσμένος της εκπομπής «Συν» ήταν ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μάλιστα, είχε «μαλώσει» στον «αέρα» τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα, επειδή έκανε ερώτηση για τα όσα έχουν συμβεί με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το προηγούμενο διάστημα.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε αρκετές φορές στη δημοσιογράφο πως...δεν είχαν συνεννοηθεί να ερωτηθεί για την ΕΕΑ.

Ακόμη, ενώ η δημοσιογράφος του έλεγε να ολοκληρώσει την απάντησή του, διότι η εκπομπή έπρεπε να κλείσει και ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύτιμος, ο κ. Αυγενάκης της έλεγε "όχι, τώρα θα με ακούσετε".

Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, η δημοσιογράφος «κόβεται» από το πρόγραμμα της ΕΡΤ 3 κι αυτό μάλιστα παρότι πρόκειται για ένα από τα επιφανέστερα στελέχη του σταθμού, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ