Γιατί η Ελίνα προτιμά τις μπότες

Γιατί η Ελίνα προτιμά τις μπότες
19 Φεβρουαρίου 2011, 07:35
A+ A-
Η ωραία έμπορος της φωτογραφίας διαλέγει μπότες, αντί για γόβες. Διαβάστε γιατί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βιομηχανία της μόδας έχει επενδύσει πολλά στα γυναικεία υποδήματα και κυρίως στις μπότες και στις γόβες στιλέτο. Αυτά τα δύο είναι τα κορυφαία στην ιεραρχία των γυναικείων υποδημάτων, διότι εκτός από την χρηστική τους ιδιότητα αποτελούν άκρως απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Οι μπότες και οι γόβες δεν κολακεύουν μόνο την γυναικεία αυταρέσκεια, αλλά τορπιλίζουν και την αντρική φαντασίωση, με διαφορετικό τρόπο είναι αλήθεια, όμως εξίσου αποτελεσματικό. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι γυναίκες και ξέρουν πότε να επιλέξουν μπότες και πότε γόβες.

Εμείς πάλι, σε μια προσπάθεια να αντιληφθούμε τη γυναικεία ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης τους, ρωτήσαμε πέντε Χαλκιδέες. Τι προτιμάτε, μπότες ή γόβες και γιατί; Ιδού οι απαντήσεις που λάβαμε.

Η έμπορος Ελίνα Χαλιούλια (φωτό κάτω) ψηφίζει μπότες, γιατί όπως λέει η ίδια:" Οι μπότες κάνουν τη γυναίκα σέξι και αυταρχική". Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι η όμορφη Ελίνα γυμνάζεται συστηματικά, με πέρσοναλ γυμνάστρια μάλιστα, ασχολείται με τα βάρη και της αρέσουν οι... αποδράσεις μέχρι την Αράχωβα. Άρα, το σκληρό στιλάκι με τις μπότες συνδυάζεται και με fit επιλογές! 

Η Ρούλα Χατζηλέρη και η Ζωή Δήμα, φοιτήτριες Νοσηλευτικής, και οι δύο προτιμούν τις γόβες. Η εξήγηση που δίνουν για την προτίμησή τους είναι: " Οι γόβες αναδεικνύουν τη γυναικεία θυληκότητα και αποτελούν για τη γυναίκα σήμα-κατατεθέν."

 

 

 

Η Βούλα Ζέρβα, υπάλληλος σε κατάστημα καλλυντικών, φοράει μπότες και επιλέγει μπότες, γιατί όπως υποστηρίζει: "Φοριούνται όλες τις ώρες, είναι άνετες και σταθερές. Επιπλέον κολακεύουν τα γυναικεία πόδια."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Άννα Βεσάι, αν και φοράει μπότες (οι οποίες μάλιστα της πηγαίνουν θαυμάσια) ψηφίζει ανεπιφύλακτα γόβες. Η επιχειρηματολογία της έχει ενδιαφέρον, αφού μας λέει:

"Οι μπότες είναι για κάθε μέρα. Οι γόβες είναι αυτές που συμβάλλουν στην κοψότητα, συμβαδίζουν με την πολυτέλεια και χαρίζουν στυλ στην κάθε γυναίκα.

Γι΄αυτό στις καθημερινές ασχολίες φοράω μπότες, αλλά όταν θέλω να πάω κάπου καλά και πιο επίσημα φοράω γόβες."

Επιστροφή