Κους-κους & σχόλια

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: Η άδεια και έρημη Χαλκίδα όπως δείχνει από ψηλά (ΦΩΤΟ)

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: Η άδεια και έρημη Χαλκίδα όπως δείχνει από ψηλά (ΦΩΤΟ)
25 Μαρτίου 2020, 14:31
Λήψεις από drone δείχνουν την εικόνα της πόλης, που την ερήμωσε ο κορωνοϊός.

Ποιος να το φανταζόταν ότι θα γιορτάζαμε την εθνική μας επέτειο χωρίς να τολμήσουμε να ...ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας, εξαιτίας ενός αόρατου εχθρού, που μας έχει μετατρέψει σε ελεύθερους-πολιορκημένους μέσα στα σπίτια μας.

Αναγνώστης του egnomi.gr μας έστειλε φωτογραφίες από drone, που δείχνουν πόσο άδεια και έρημη είναι η παραλία της Χαλκίδας, σε μία ημέρα που κανονικά θα βρίσκονταν εκεί χιλιάδες κόσμου, για να παρακολουθήσει την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας.

Η αλήθεια είναι ζούμε σκηνές, που μόνο στη διάρκεια πολέμου θα μπορούσαμε να ζήσουμε. Να είμαστε κρυμμένοι όλοι στα καταφύγια, αναμένοντας μία αεροπορική επιδρομή και οι δρόμοι να είναι άδειοι και έρημοι.

Χωρίς να έχουμε πόλεμο, είμαστε υποχρεωμένοι να κρυφτούμε όλοι μέσα στα σπίτια μας, για να μην μας προσβάλλει ο αόρατος εχθρός, ο κορωνοϊός. Μένουμε σπίτι, για να μπορέσουμε να βγούμε απ΄αυτή την περιπέτεια με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Το egnomi.gr σας εύχεται χρόνια πολλά, με την ευχή άλλη τέτοια εθνική επέτειο να μην ξαναζήσουμε ποτέ!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ουρές έξω από τις Τράπεζες από τις 7:30 το πρωί

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ουρές έξω από τις Τράπεζες από τις 7:30 το πρωί
Κους-κους & σχόλια
[02/04/2020 - 11:35]

Οριακά τηρούνται οι αποστάσεις. Ο νέος "πονοκέφαλος" των Αρχών είναι οι συναθροίσεις έξω από τα τραπεζικά καταστήματα. ...περισσότερα