Κους-κους & σχόλια

Αυτή είναι η Θεσσαλονικιά που έκανε φασαρία με αστυνομικούς στην παραλία (φωτό)

3 Απριλίου 2020, 08:37
Η Ιωάννα Κουσκούση είναι ραδιοφωνική παραγωγός και ... κορμάρα. 

Viral έγινε στο διαδίκτυο βίντεο με την Ιωάννα Κουσκούση σε υστερία, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ το θέμα), να κατηγορεί τους Μασόνους και να αραδιάζει θεωρίες συνωμοσίας μπροστά σε άφωνους αστυνομικούς που θέλησαν να της κάνουν έλεγχο στο πλαίσιο της απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας.

Την αντίδρασή της, που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης  εξήγησε στο protothema.gr η ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά το μήνυμα στο 13033 πριν ξεκινήσει από το σπίτι της με προορισμό την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ως λόγο μετακίνησης επέλεξε «άθληση» και μαζί της ήταν ο γιος της. Όπως λέει η ίδια: "Στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για να ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία, εκείνος με το πατίνι του και εγώ με τα πόδια.

Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να βγει στην παραλία. Αντέδρασα φωνάζοντας ότι δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται και πως θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ."

Η Ιωάννα Κουσκούση έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάχνουν όλοι να βρουν ποια είναι αυτή η μαγευτική παραλία της Εύβοιας (VIDEO)

Ψάχνουν όλοι να βρουν ποια είναι αυτή η μαγευτική παραλία της Εύβοιας (VIDEO)
Κους-κους & σχόλια
[05/06/2020 - 19:04]

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του ελληνικού τουρισμού για το 2020 και αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό η τοποθεσία. ...περισσότερα

Βερύκιος για Κοντομηνά: Αγάντα αγαπημένε μου, δεν θα ξανακλάψω (VIDEO)

Βερύκιος για Κοντομηνά: Αγάντα αγαπημένε μου, δεν θα ξανακλάψω (VIDEO)
Κους-κους & σχόλια
[04/06/2020 - 17:00]

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Alpha. ...περισσότερα