Κάπνιζε μανιωδώς στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών

Κάπνιζε μανιωδώς στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών
19 Φεβρουαρίου 2011, 07:40
A+ A-
Επισκέπτης του egnomi.gr καταγγέλλει.

Επισκέπτης του egnomi.gr μας έστειλε καταγελία με email (τα πλήρη στοιχεία του και το τηλέφωνό του είναι στη διάθεσή μας), στην οποία αναφέρει ότι υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Ψαχνών κάπνιζε μανιωδώς στο χώρο υποδοχής των ασθενών.

Επιπλέον είχε στο πλάι της μία αδέσποτη γάτα, που χάιδευε συνεχώς. Ο επισκέπτης του σάιτ δηλώνει οργισμένος με αυτά που είδε. Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας είναι το εξής:  

"Επισκέφθηκα πριν 2 μέρες το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΨΑΧΝΩΝ στην Εύβοια για να μπορέσω να γράψω κάποια φάρμακα του πατέρα μου. Δεν θα το πιστέψετε τι έβλεπαν τα ματάκια μου στη 2ωρη αναμονή στο χώρο υποδοχής των ασθενών.

Η ................ του Κέντρου Υγείας (σ.σ. αναφέρει την ιδιότητα της υπαλλήλου) κάπνιζε μανιωδώς επί 2 περίπου ώρες, στον ίδιο χώρο με τους ασθενείς και το χειρότερο είχε στο πλάι της μια αδέσποτη γάτα που την χάιδευε συνεχώς.

Αν είναι δυνατόν, μετά τα τελευταία νέα ότι οι νεκροί από την γρίπη είναι 82 συμπολίτες μας να συμβαίνει και αυτό. Δεν υπάρχει πλέον καμιά ασφάλεια, κανένας σεβασμός .

Είμαι πολύ οργισμένος."

Αναμένουμε φυσικά απάντηση από το Κέντρο Υγείας Ψαχνών.

Επιστροφή