Μετά τον κορωνοϊό η κακοκαιρία δίνει στην Εύβοια την χαριστική βολή

Μετά τον κορωνοϊό η κακοκαιρία δίνει στην Εύβοια την χαριστική βολή
5 Απριλίου 2020, 21:00
A+ A-
Μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο του νομού και στις υποδομές.

Μετά τον κορωνοϊό και το τεράστιο πλήγμα που δέχτηκε η οικονομία της Εύβοιας από το κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων, την διάλυση του τουρισμού κατά την Πασχαλινή περίοδο και όλα τα συνεπακόλουθα, ήρθε η κακοκαιρία να δώσει την χαριστική βολή στο νομό.

Η Εύβοια δέχεται σημαντική πίεση από τεράστιες ποσότητες υδάτων που προκαλούν οι αδιάκοπες και έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών, ιδιαίτερα στο Βόρειο και Ανατολικό τμήμα του Νομού.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές του νομού, ιδιαίτερα στους Δήμους Ερέτριας, Κύμης-Αλιβερίου και Μαντουδίου -Λίμνης - Αγίας Άννας, όπου ολόκληροι δρόμοι κόπηκαν στα δύο, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καλλιέργειες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης σε ανακοίνωσή του τονίζει:

"Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιχειρεί από την πρώτη στιγμή με περισσότερα από 45 μηχανήματα έργου υποστηρίζοντας το πολύτιμο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και των ανθρώπων βέβαια του Α’ βαθμού αυτοδιοίκησης που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Προέχει η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, και αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι τις επόμενες ώρες. Τις πληγές μας που είναι αρκετές, θα τις μετρήσουμε μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τις θεραπεύσουμε."

Επιστροφή