Αθλητικά

Δεν παίζει κι ο Μάτσος στη Ρόδο

Δεν παίζει κι ο Μάτσος στη Ρόδο
19 Φεβρουαρίου 2011, 08:30
Απών και ο Ρεπετσάς από την 11άδα του Ηρακλή

Δεύτερο αγώνα εκτός έδρας δίνει αύριο ο Ηρακλής που αντιμετωπίζει στο νησί των ιπποτών τη Ρόδο, την καλύτερη ομάδα, κατα γενική ομολογία, που πέρααε μέχρι τώρα από τα Ψαχνά.

Ο Αντώνης Πριόνας γι' αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δεν θα έχει δυο από τα πολύτιμα "εργαλεία" του στη μέχρι τώρα αξιόλογη πορεία του Ηρακλή, τον Ρεπετσά (δεξιά στη φωτό) και τον Μάτσο (αριστερά) που είναι τιμωρημένοι από κάρτες (ο πρώτος είχε καθοριστεί να εκτίσει την ποινή του στη Σαλαμίνα, αλλά λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στον αγώνα με το Αίγιο, η ποινή του μεταφέρθηκε). 


Εκτός απροόπτου ο Μάριος Σέγκος (φωτο) θα ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο και αναμένεται να είναι παρών σε αυτό τον αγώνα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην τελευταία προπονηση πριν το αγώνα με τον Παναιγιαλειο.

Η Ρόδος μαζί με τον Ηρακλή, την Παναχαϊκή, τον Πανηλειακό και την πρωτοπόρο Κόρινθο είναι οι 5 ομάδες του ομίλου που παραμένουν αήττητες στην έδρα τους . Στη Ρόδο η τοπική ομάδα έχι παραχωρήσει δυο ισοπαλίες (Χανιά και Αιγιο)  και έχει νικήσει στους άλλους 8 αγώνες που έδωσε εκεί (Απόλλων 2-0, Χερσόνησο 1-0, Πλατανια 2-1, Ασπρόπυργο 3-0, Βύζα 2-1, Κερατέα 1-0, Πανηλειακό 2-0 και Αια 5-3)


ΑΘΩΟΙ ...ΓΚΑΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

- Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2στην τελευταία της συνεδρίαση επέβαλε στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των  χιλίων  (1.000) ευρώ για ρίψεις. Απήλλαξε τον Κ. ΓΚΑΛΟΥΦΑ (εκπρόσωπος) και τον Α. ΜΕΘΕΝΙΤΗ (διερμηνέας) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα της 6-2-2011 με  ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ.