«Δεν χρεωκόπησα»

«Δεν χρεωκόπησα»
21 Φεβρουαρίου 2011, 18:00
A+ A-
Eξοργίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς
Περσόνα που προκαλέι σε κάθε του εμφάνιση, αλλά και μεγαλοεπιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης, με συνεργαζόμενους εμπόρους σε όλη την Eλλάδα, είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Eξοργίστηκε με τα τελευταία δημοσιεύματα και απαντά: «δεν χρεωκόπησα».

Ο σάλος προκλήθηκε από αγγελία σε μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο για την πώληση των εγκαταστάσεών του στην Κάντζα. Πρόκειται για το ακίνητο 31.486 τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στην Αττική Οδό, στο οποία ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει την "αυτοκρατορία" του.

«Αυτή η αγγελία έπρεπε να είχε αποσυρθεί» υποστηρίζει ο Λάκης Γαβαλάς και εξηγεί πως την δημοσίευσε: «για να δούμε τι γίνεται, και αν και εφόσον πουλιέται, να δούμε ποια είναι η αξία του». 

Eξοργισμένος δήλωσε επίσης: «Εδώ πουλιέται όλη Ελλάδα... Δεν το κατάλαβα, τόσο σπουδαίο είναι δηλαδή να μπορώ κι εγώ να πω “για να δούμε πόσο θα πουλιόταν ένα μέρος της περιουσίας μου”?»

Kατα τα λοιπά βέβαια, παραδέχεται πως είναι θύμα της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αλλά δεν είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. «Προσπαθούμε -τόνισε- με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το προσωπικό μας και την επιχείρησή μας».

Επιστροφή