Το πετρέλαιο καίει την τσέπη

Το πετρέλαιο καίει την τσέπη
23 Φεβρουαρίου 2011, 07:10
A+ A-
Επίκαιρη όσο ποτέ η ανακοίνωση της φωτογραφίας. Την ορθογραφία την παραβλέπουμε!

Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να ξεπερνάει τα 80 λεπτά το λίτρο και τον καιρό να χαλάει ... κάηκε η τσέπη μας φέτος και θα γίνει ολοκαύτωμα του χρόνου, όταν θα εξισωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης και θα ξεπεράσει το 1,5 ευρώ το λίτρο!

Ήδη από φέτος άρχισαν τα προβλήματα στις πολυκατοικίες, αφού αρκετοί ένοικοι δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα ( που περιλαμβάνουν το πετρέλαιο) και οι πρατηριούχοι έκοψαν την πίστωση. Αποτέλεσμα ο καυστήρας δεν ανάβει, λόγω έλλειψης καυσίμου και πολλά διαμερίσματα έχουν γίνει... Σιβηρία! 

Ανακοινώσεις σαν αυτή θα βρείτε σε πολλές πολυκατοικίες, ως προς το περιεχόμενο βέβαια, γιατί αν εξετάσουμε την ορθογραφία η συγκεκριμένη ανακοίνωση ( την φωτογραφίσαμε σε πολυκατοικία της οδού Έλληνος Στρατιώτου) αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι.

Επί της ουσίας όμως περιγράφει ένα σημαντικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, που εμφανίστηκε από φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης αφενός και αφετέρου της τρομακτικής αύξησης της τιμής του πετρελαίου, που επιβαρύνθηκε από δυσβάσταχτους φόρους ( ειδικός φόρος καυσίμων, αύξηση ΦΠΑ κ.λ.π.)  

Επιστροφή