ΧΑΛΚΙΔΑ: Λαμπίκο ενόψει Πρωτομαγιάς τα παγκάκια της Λεωφόρου Μακαρίου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Λαμπίκο ενόψει Πρωτομαγιάς τα παγκάκια της Λεωφόρου Μακαρίου
30 Απριλίου 2020, 20:39
A+ A-
Υπάλληλοι του Δήμου έκοψαν μέχρι και τα χόρτα, που είχαν φυτρώσει στους κυβόλιθους.

Μετά την ανάρτηση του egnom.gr (δείτε εδώ το θέμα), που ανέδειξε την βρωμιά που επικρατούσε από το σκουπιδομάνι στα παγκάκια της λεωφόρου Μακαρίου (στην περιπατητική διαδρομή από την ιχθυόσκαλα μέχρι τις Ροδιές) ανάλαβαν δράση τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων.

Την Πέμπτη 30 Απριλίου και ενώ επικρατούσε υψηλή θερμοκρασία, υπάλληλοι του Δήμου υπερέβαλαν εαυτούς και καθάρισαν όλα τα παγκάκια και τους περιβάλλοντες χώρους, ενώ έκοψαν μέχρι και τα χόρτα, που είχαν φυτρώσει ανάμεσα στους κυβόλιθους.

Τα παγκάκια έγιναν λαμπίκο, ενόψει Πρωτομαγιάς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύς κόσμος στη διαδρομή αυτή και είναι μία ευκαιρία να απολαύσουν όλοι την θέα σε καθαρό περιβάλλον.

Παράλληλα όμως είναι μία ευκαιρία να δείξουμε τον πολιτισμό μας και να κρατήσουμε τα παγκάκια καθαρά. Άλλωστε, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία κάτω σε πολύ κοντινή απόσταση, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!  

Επιστροφή