Καλομοίρης: Με ατίμασαν λέγοντας ότι ο πατέρας μου έπεσε νεκρός από το δικό μου όπλο

Καλομοίρης: Με ατίμασαν λέγοντας ότι ο πατέρας μου έπεσε νεκρός από το δικό μου όπλο
11 Μαΐου 2020, 07:19
A+ A-
Το ξέσπασμα του 29χρονου και η ...μαρτυρία που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ανάστατη παραμένει η κοινωνία των Ανωγείων μετά το διπλό φονικό της περ. εβδομάδας με θύματα τον 63χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 32χρονο κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη.

Στη φυλακή βρίσκεται Μανώλης Καλομοίρης, γιος του θανόντα Λευτέρη Καλομοίρη.

Από την πρώτη στιγμή το ρεπορτάζ ανέφερε ότι μετά από καβγά, ο Γιώργος Ξυλούρης πυροβόλησε τον Λευτ. Καλομοίρη και στη συνέχεια ο Μανώλης Καλομοίρης, βλέποντας τον πατέρα του νεκρό σκότωσε τον Ξυλούρη.

Δυο μέρες μετά το φονικό, δηλώσεις έκανε ο πατέρας του Ξυλούρη, ο οποίος ανέφερε ότι ο Λ. Καλομοίρης έπεσε νεκρός από το όπλο του γιου του.

Ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται ξέσπασε και μέσω του δικηγόρου του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απΆ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

Στο μεταξύ, πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή μεταφέρθηκε μια μαρτυρία ενός κατοίκου των Ανωγείων, ο οποίος όπως είπε ήταν μπροστά στο σκηνικό του διπλού φονικού, αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αρχικά οι δύο νεαροί άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο Γιώργος Ξυλούρης έφυγε χτυπημένος κι επέστρεψε με πιστόλι.

"Έξω από το σπίτι των Καλομοίρηδων ήταν ο Λευτέρης. Όταν επέστρεψε ο Ξυλούρης, τσακώθηκε και με αυτόν. Πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν κάτω. Ο Λευτέρης Καλομοίρης ήταν πάνω από τον Ξυλούρη και τότε ακούστηκε πυροβολισμός.

Ο 29χρονος κατέβηκε από το σπίτι μετά τον πυροβολισμό. Πήγε από πάνω τους και σήκωσε το κορμί του πατέρα του, που δεν αντιδρούσε. Τότε ξεκίνησε να πυροβολεί τον Ξυλούρη" ανέφερε ο κάτοικος των Ανωγείων.

Επιστροφή