Κουρκουμάς και μέλι για λάμψη στο πρόσωπο!

Κουρκουμάς και μέλι για λάμψη στο πρόσωπο!
14 Μαΐου 2020, 11:48
A+ A-
Πάντα χρειαζόμαστε λίγη λάμψη ακόμη..

Ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας σίγουρα άφησε τα σημάδια του και ίσως να έχει επηρεαστεί η επιδερμίδα σας, να έχει γίνει δηλαδή λιγάκι θαμπή

Μην αγχώνεστε, αφού σας έχουμε μία DIY μάσκα που θα σάς χαρίσει απίστευτη λάμψη. Θα χρειαστείτε απλά, κουρκουμά και μέλι

Η συγκεκριμένη μάσκα μάλιστα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και είναι κατάλληλη ακόμη και για εσάς που ταλαιπωρείστε με τα σημάδια ακμής. 

Η συνταγή είναι απλή, μέσα σε ένα μπολ ρίξτε μισή κουταλιά κουρκουμά και 1 κ.σ. μέλι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο μείγμα. Απλώστε το σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και περιμένετε να δράσει 10-20 λεπτά.

Το μέλι ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς, ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Παράλληλα έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αυτό είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ο κουρκουμάς από την άλλη είναι αντιοξειδωτικός και καταπολεμά δραστικά κηλίδες και πανάδες ενώ λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Ο συνδυασμός και των δύο συστατικών όπως καταλαβαίνετε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας όποιες κι αν είναι. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία ή και δύο φορές την εβδομάδα.

 

Επιστροφή