Αθλητικά

ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ανακοίνωσε ποιοι προβιβάζονται - Σκέψεις να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα

15 Μαΐου 2020, 13:03
Στηρίζει την τοπική αγορά και πρόσφερε μάσκες στο Νοσοκομείο

Σε ανακοινώσεις για προβιβασμούς και υποβιβασμούς έχει προχωρήσει η διοίκηση της ΕΠΣ στη γειτονική Βοιωτία, ενώ ήδη ανακοίνωσε και την ημερομηνία κλήρωσης για την ανάδειξη κυπελλούχου.

Πιο συγκεκριμένα εδώ και μια βδομάδα (από την Πέμπτη 7/5/2020) έχουν ανακοινωθεί οι ομάδες που προβιβάζονται και είναι οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις, οι οποίες σύμφωνα και με την αρχική προκήρυξη κέρδιζαν την άνοδό τους: 

• Ο Αμβρυσσέας Διστόμου που θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική ως πρωταθλητής Βοιωτίας (μαζί με το Υπατο και τον Κιθαιρώνα θα είναι τρεις οι ομάδες της Βοιωτίας στην κατηγορία, τη νέα σεζόν). 

• Οι ομάδες Νίκη Λαφυστίου, Επαμεινώνδας Λεύκτρων, Νέος ΠΑΟ Κυριακίου και Ελικών Λομβραίνας, που κατείχαν τις δυο πρώτες θέσεις στους δυο ομίλους της Β' κατηγορίας, και ανέρχονται στην Α' ΕΠΣΒ.

Για τον υποβιβασμό των ομάδων, όπως αναφέρεται, θα γίνει νέα συνεδρίαση αφού γίνει αναδιάρθρωση στην προκήρυξη  και τονίζεται στην ανακοίνωση ότι «Σκέψη μας είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα αφού με την διακοπή του Πρωταθλήματος δεν τους δόθηκε το πλεονέκτημα των play out».

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ 

Χθες ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 20 Μαΐου (στις 6 το απόγευμα), στο Συνεδριακό Κέντρο της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ στον Αγ . Σπυρίδωνα, θα γίνει η Κλήρωση για την Ανάδειξη Κυπελλούχου 2019-2020 ανάμεσα στις επτά ομάδες που έχουν προκριθεί.

Αυτές είναι: Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ, Π.Ο. ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, Α.Ο. Η ΘΗΒΑ, Π.Α.Ο. ΚΟΚΚΙΝΟΥ, Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ, Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ και  Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ. Στην Κλήρωση θα παρευρίσκονται αυστηρά ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα και θα έχουν πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, γάντια).

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η διοίκηση της ΕΠΣ Βοιωτίας, τα γραφεία της οποίας  ήδη έχουν ανοίξει (εναλλάξ σε Λιβαδειά και Θήβα),  ζήτησε αμέσως με  την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, από φίλους του Ποδοσφαίρου, Παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές να στηρίξουν τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ , αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τα τοπικά καταστήματα της Βοιωτίας. Ακόμη αποφασίστηκε να προσφερθούν 1000 χειρουργικές μάσκες στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας

Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας
Αθλητικά
[05/06/2020 - 09:33]

Ο Ψαχνιώτης στράικερ προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. ...περισσότερα

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Είχε ψυχή και τσαμπουκά, αλλά είχε και σκαμπανεβάσματα

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Είχε ψυχή και τσαμπουκά, αλλά είχε και σκαμπανεβάσματα
Αθλητικά
[04/06/2020 - 14:47]

Πρώτος σκόρερ ο Κανάνι και πρώτος σε συμμετοχές ο κάπτεν Παπίλας και ο 23χρονος Αναγνώστου. ...περισσότερα

Το νέο ανοδικό βήμα της ΧΒΑ και οι μαχητές της Αρτάκης

Το νέο ανοδικό βήμα της ΧΒΑ και οι μαχητές της Αρτάκης
Αθλητικά
[04/06/2020 - 13:15]

Διαβάστε στην «Ευβοϊκή Γνώμη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα δυο νέα αφιερώματα ...περισσότερα