ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Πρέπει να αναβαθμιστεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη στη χώρα μας

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Πρέπει να αναβαθμιστεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη στη χώρα μας
28 Μαΐου 2020, 08:27
A+ A-
Δείτε τι είπε ο βουλευτής Εύβοιας ως εισηγητής νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.

Για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με το οποίο κυρώνονται οι δύο τελευταίες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε ως εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός, σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Πνευματικός ξεκίνησε συγχαίροντας τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση και τους επιστημονικούς φορείς που έγκαιρα και χωρίς ενδοιασμούς προχώρησαν στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, σε  μια πρωτοφανή για τα δεδομένα κρίση.

Στη συνέχεια συνεχάρη τους ανθρώπους της υγείας, τα σώματα ασφαλείας, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που με την απόλυτη συμμόρφωσή τους στα μέτρα συνέβαλαν και αυτοί στο να μην θρηνούμε σήμερα χιλιάδες θύματα, όπως συμβαίνει στις γειτονικές μας χώρες. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης της χώρας μας, δεδομένου ότι οι πολίτες όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού έδειξαν την προτίμησή τους στις πρωτοβάθμιες δομές υγείας.

 

Επιστροφή