Κούκλες οι ... μοτοσικλέτες!

Κούκλες οι ... μοτοσικλέτες!
22 Φεβρουαρίου 2011, 11:00
A+ A-
Βραδιά μοτοσικλέτας στην Κύμη, από την τοπική Λέσχη Μοτοσικλετιστών, με πολλές ωραίες παρουσίες. 

Βραδιά μοτοσικλέτας διοργανώθηκε στην Κύμη, από την τοπική Λέσχη Μοτοσικλετιστών και δεν ήξερες τι να πρωτοθαυμάσεις. Τις γυναίκες-κούκλες, που κοσμούσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ή τις μοτοσικλέτες, που ήταν επίσης "κούκλες".

Όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, που μας έστειλε ο γραμματέας του Δ.Σ. της Λέσχης Κώστας Καραγιάνης, δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Πρώτα όμως να εξηγήσουμε τι ακριβώς Λέσχη είναι αυτή.

Πρόκειται για την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ερευνών και Περιηγήσεων με διακριτικό τίτλο ΛΕ.Μ.Ε.Π και ξενόγλωσσο "FLYWHEELS MOTORCYCLE CLUB". Ιδρύθηκε το Μάϊο του 2010 , εδρεύει στην Κύμη Ευβοίας και αριθμεί 30 μέλη έως τώρα.  

Το περ. Σάββατο πραγματοποιήθηκε η παρθενική εκδήλωση της ετήσιας κοπής πίτας της Λέσχης (φωτό) στο ξενοδοχείο "BEIS HOTEL', στην παραλία ΚΥΜΗΣ. Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή και στη διάρκειά της έγιναν και εγγραφές νέων μελών!

Τα μέλη της Λέσχης ετοίμασαν μια βραδιά με live μουσική, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του συλλόγου και ευχήθηκαν στους παρευρισκομένους φίλους της μοτοσυκλέτας: Καλά ταξίδια με ασφάλεια! 

Επιστροφή