Παιδεία

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ MLC: Πρωτοπορούν στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

5 Ιουνίου 2020, 19:43
Οι μαθητές διδάσκονται εύκολα από την ασφάλεια του σπιτιού τους

Μεγάλες αλλαγές σε όλους τους κλάδους βιώνουμε στην "μετά Covid" εποχή και ήταν αδύνατον να μείνει ακλόνητη η ιδιωτική εκπαίδευση. 

Τα ξενόγλωσσα κέντρα MLC Εύα Τσοπανάκου - Βενιζέλου πρωτοπορούν, οδεύοντας στο μέλλον και στην e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση), δίνοντας την δυνατότητα σε μαθητές από όλη την Εύβοια, την Ελλάδα, και όχι μόνο, να ενταχθούν στα κέντρα τους, που παρέχουν εδώ και 32 χρόνια, τα υψηλότερα και πιο σύγχρονα standards εκπαίδευσης.

Έτσι, όχι μόνο προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα, αλλά αναβάθμισαν και όλα τα διαδικτυακά τους μέσα. Πλέον  σε όποια γεωγραφική περιοχή και να βρίσκονται οι μαθητές, μπορούν να συμμετέχουν στη διδασκαλία μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς και τους μαθητές, ανάλογα πάντα και με τις δικές τους ανάγκες, να επιλέξουν το μοντέλο εκπαίδευσης που επιθυμούν, συνεκτιμώντας τα υπέρ της e-learning εκπαίδευσης (π.χ. εξοικονόμηση χρόνου, αποφυγή κυκλοφοριακής ταλαιπωρίας & εξόδων μετακινήσεων, μηδενισμό γεωγραφικών αποστάσεων, ευρύτερων και όχι “αναγκαστικών τοπικών” εκπαιδευτικών επιλογών, αποφυγή απουσιών και καθυστερήσεων λόγω του οποιουδήποτε προβλήματος).

Μπορούν, δηλαδή, είτε να διαλέξουν την αναβαθμισμένη εξ' αποστάσεως διδασκαλία είτε την παραδοσιακή μέθοδο στις αίθουσες των φροντιστηρίων, τα οποία βρίσκονται σε Χαλκίδα και Αρτάκη. 

Τι είναι η ηλεκτρονική μάθηση (e-learning);

Εικονικές τάξεις (Virtual classrooms)

Δημιουργία συνθηκών μιας πραγματικής αίθουσας διδασκαλίας και μάλιστα χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα της παραδοσιακής.

Live μάθημα

Διαμοιρασμός πίνακα (shared whiteboard), εφαρμογών, διαφανειών, αρχείων, video, voice (ήχος), chat, γραπτές & προσωπικές συνομιλίες των μαθητών με τους καθηγητές όπως και των γονέων αντίστοιχα με τους καθηγητές σε ώρες που θα επιλέγονται ειδικά για την ενημέρωση τους.

Η υπηρεσία e-learning  αντικαθιστά την φυσική αίθουσα με εικονική και με την προσθήκη ενός συνόλου υψηλών δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης και αποτελεσματικότερης επιτήρησης, επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Συμμετοχή στο e-learning μάθημα με ηλεκτρονική γραφίδα

Η ιδιοκτήτρια των κέντρων ξένων γλωσσών MLC , Εύα Τσοπανάκου - Βενιζέλου  δήλωσε στο Egnomi.gr: "Στόχος μας είναι η σωστή, ασφαλής, υψηλού επιπέδου, σύγχρονη και αποτελεσματική απόκτηση γνώσης των μαθητών μας και όχι να αποκοπούν από τον παραδοσιακό τρόπο γραφής ή διδασκαλίας. Γι’αυτόν τον λόγο στους υπάρχοντες μαθητές μας, διαθέτουμε ειδικά στυλό ώστε να κάνουν τις ασκήσεις τους πάνω σε συγκεκριμένη επιφάνεια διατηρώντας παράλληλα και τα θετικά της παραδοσιακής εκπαίδευσης.”

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κέντρα ξένων γλωσσών MLC εδώ.

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού

ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού
Παιδεία
[02/07/2020 - 08:29]

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και η επιλογή γίνεται με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. ...περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου
Παιδεία
[28/06/2020 - 10:32]

Από την Δευτέρα μπορούν οι υποψήφιοι να παραλάβουν τον προσωπικό τους κωδικό. ...περισσότερα